Liv kijkt geconcentreerd mee...
Liv kijkt geconcentreerd mee...

Liv gaat met plezier naar de Stokstaartjes! (2)

HUISSEN - “..Niet alleen zien wij een peuter die met veel plezier naar de Stokstaartjes gaat, maar wij zien ook dat ze enorme sprongen in haar taalontwikkeling maakt. Ook haar zelfvertrouwen groeit!"


“Ondanks de twijfel vooraf zijn wij helemaal om! Deze peuter-kleuter-groep is een geweldig initiatief op IKC de Abacus. Deze groep van maximaal 20 kinderen wordt dagelijks door twee professionals begeleid. De kinderen krijgen hierdoor veel persoonlijke aandacht. In deze klas kunnen kinderen juist rustig wennen aan een doorstroom naar groep 1-2. Liv kan nog heerlijk peuter zijn en de veiligheid van de juf opzoeken als iets heel spannend is, maar ze kan ook deelnemen aan de werkjes bij de kleuters. De communicatie is fijn. Voor de peuters is Gaby het aanspreekpunt en voor de kleuters Iris, maar je merkt als ouders direct dat beide juffen fijn samenwerken en alle kinderen goed in beeld hebben. Mocht je nog twijfelen: neem contact op en laat jezelf voorlichten. Wij schrijven in ieder geval onze jongste zoon in zodra het kan.”

Als uw kind 3,5 jaar is start hij of zij bij De Stokstaartjes om na een jaar door te stromen naar een gewone kleutergroep. Uw peuter krijgt zo de tijd om te wennen aan het schoolse ritme in een veilige, uitdagende omgeving met volop ruimte om te spelen èn te leren. Daarbij sluiten we steeds aan bij de thema's en leerlijnen van de kleuters.

Belangstelling? Mail Maarten Jurgens (info@de-abacus.nl) of Susan Rikken (s.rikken@skar.nl), bellen kan ook: 026 3251125.