Van 24 t/m 30 juli

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS LEEUW. Het karakter van de leeuw is over het algemeen goedaardig en vooral warm. Tenzij je de leeuw vaak dwarsboomt. Dan ontsteekt hij of zij in woede. Ze houden enorm van aandacht dus staan ze graag in het middelpunt van de belangstelling. Maar ze geven ook graag aandacht aan anderen. Hun warme uitstraling en het feit dat ze heel complimenteus zijn maakt ze erg geliefd.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Aanstaande zaterdag kon je helaas niet verder met wat je wilt. Je twijfelt namelijk over wat te doen hoe het te doen. Op zondag heb je de neiging om een discussie te hoog op te laten lopen. Dat is toch nergens voor nodig!? Volgende week woensdag voel jij je in je element en kom je met rasse schreden vooruit.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Donderdag zit je niet lekker in je vel maar op zaterdag juist wel. Zondag is een ietwat verwarrende dag. Je verliest namelijk het overzicht over je financiële zaken. Geen goed moment voor een aankoop! Volgende week dinsdag krijg je echter hulp om orde op zaken te stellen.Dat werkt geruststellend.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Het weekend verloopt niet zo lekker. Maar het is je eigen schuld. Je zoekt namelijk ruzie. En dat allemaal om gelijk te krijgen? Volgende week woensdag is een ingewikkelde dag. Aan de ene kant heb je de neiging om de ander met woorden te bedelven. Maar ergens weet je dat dit zinloos is.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Tot en met vrijdag lacht het leven je toe, kreeft. Het is ronduit gezellig! Maar gedurende het komende weekend stapelen de problemen en conflicten zich op. Op sommige fronten wil jij het bijltje erbij neergooien. Vanaf maandag loopt het gelukkig lekker, maar op woensdag heb je wel een blinde vlek.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Vrijdag is een gezellige dag. Maar op zaterdag voel jij je onzeker. En dat is niets voor jou. Normaal ben jij heel zelfverzekerd. Een soort confrontatie op zondag helpt je daar absoluut niet bij. Daarom is volgende week maandag echt een rampdag. Je bent echt de weg even kwijt. Stilzitten dus!!!

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Het komende weekend verloopt verre van ideaal. Er gaat namelijk van alles mis. Werktuigen of machines waarop jij normaal vertrouwt, doen het voor geen meter! En de mensen om je heen doen ‘gek’. Op woensdag moet jij jezelf inhouden. Bedenk dat de meeste problemen vanzelf zichzelf oplossen!

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Jij begint op zaterdag het weekend heel positief en optimistisch. Maar op zondag komt er een vervelende aap uit de mouw. Iemand heeft zich beter voorgedaan dan hij of zij is. En dat betekent voor jou een grote teleurstelling. Op dinsdag raap jij de brokken op en hou jij je tenminste wel aan afspraken.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Op donderdag voel jij je heel lekker. Je kunt goed je eigen gang gaan en je maakt interessante observaties van de mensen om je heen. Komende zaterdag twijfel je of een conflict jouw schuld is of die van een ander. Dat kan op zondag leiden tot hoog oplopende discussies met scherpe opmerkingen.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
De hele komende periode staat in het teken van relaxen. Je verlangt vooral naar rust. Lekker uitslapen dus in het weekend en je geest tot rust bewegen door bijvoorbeeld mindfullness of yoga. Zeker in het komende weekend heb jij die rust hard nodig. Woensdag praat jij weer eens echt teveel!

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Op vrijdag geniet je van je gezin of je naaste familie. Maar op zondag heb je een broertje dood aan ze. Het is maar goed dat op maandag de werkweek weer begint. Op volgende week dinsdag kun jij heel goed samenwerken en zie je geweldige kansen en mogelijkheden voor jou en je teamgenoten.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Komende vrijdag kun jij heel veel hebben van de mensen in je directe omgeving. Maar komende zondag ben jij snel geagiteerd en heb je de neiging om de confrontatie aan te gaan. Rond volgende week dinsdag zie jij mogelijkheden om zonder al te veel inspanning goede resultaten te bereiken.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
De komende periode ben jij vooral op zoek naar meer uitzicht op een betere toekomst. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Op zondag weet je niet goed wie je wel of niet kunt vertrouwen. Op maandag twijfel je teveel aan jezelf. En op woensdag kun je beter op je gevoel dan op je verstand afgaan!