Afbeelding
Foto:

Winkels en horeca halen buitenland naar Huissen-centrum

#Staycation; vakantielandenthema.

HUISSEN - Onder het motto #Staycation kun je je aanstaande zaterdag 25 juli in wellicht je favoriete vakantieland Frankrijk wanen.


De winkeliers en horecaondernemers van Huissen beseffen dat velen deze zomer niet op vakantie kunnen of willen gaan. En wordt vooral vakantie thuis gevierd. Daarom heeft de ondernemersvereniging een mooi, subtiel en ludiek initiatief bedacht en vier zaterdagen vier landen naar Huissen-centrum gehaald.

Inmiddels hebben we al mogen genieten van Spaanse en Italiaanse sferen. Aanstaande zaterdag is Frankrijk aan de beurt. Geniet van een subtiel aangekleed centrum en van de lokale acties, proeverijen et cetera van de lokale winkels en horeca. Frankrijk staat in dit alles centraal. Tijdens de Franse middag verzorgt Bakfiets DJ van 13.00 tot 16.00 uur op diverse locaties in de winkelstraten Franse chansons.


Laat je zaterdag verrassen en geniet van alle acties, producten, Franse deuntjes en lekkers op drink- en eetgebied. Zo komt u als klant/gast helemaal in vakantiestemming! Om alvast in uw agenda te noteren: zaterdag 8 augustus staat Griekenland centraal in Huissen.