Van 31 juli t/m 6 augustus

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS LEEUW. De leeuw is het liefste eigen baas. Of hij is baas over anderen met zijn leidinggevende kwaliteiten. Organiseren zit hem in het bloed. Hij kan talent goed ontdekken (talentscout of headhunter) en is op zijn plek in het HR-werk. De voorliefde voor theater kan hem in die kringen doen belanden, bijvoorbeeld als impresario. De voorliefde voor goud kan hem juwelier of juweelsmid maken.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Aanstaande vrijdag ben jij nogal humeurig. Je hebt de laatste tijd teveel aan je kop gehad. Volgende week maandag heb je de neiging om teveel hooi op je vork te nemen. Dat kan zelfs tot lichamelijke klachten (denk aan de spieren) leiden. Op woensdag loop jij warm voor een heel goed doel.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Op donderdag voel jij je niet zo thuis bij een bepaald persoon. Je mag die mijden! Aanstaande zaterdag zoek je contact met de ander, maar ook weer niet teveel. Je reageert een tikje allergisch. Volgende week maandag voel jij je aan de ene kant te zwaar belast, maar zorg je toch ook goed voor jezelf.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Op donderdag en vrijdag sta jij nogal onder zware druk. Je probeert eraan te ontsnappen maar dat lukt maar half. Het leven wordt er in jouw ogen niet vrolijker op. Tijdens het weekend moet je keuzes maken. Ook hieraan probeer je te ontsnappen. Vanaf dinsdag ben jij enkele weken zeer eigenwijs.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Vrijdag is een hele goede dag om over jouw persoonlijke toekomst te mijmeren. Maar neem dan ook meteen op zaterdag beslissingen waardoor je op pad kunt gaan. Niet op zondag want tijdens de volle maan dan ben je nogal nerveus. Maandag en woensdag zijn dé dagen waarop je nieuwe kansen kunt benutten.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Aanstaande donderdag en zaterdag ben jij nogal gespannen. Zeker als je op zaterdag merkt dat jouw belangen haaks staan op de groepsbelangen. Vanaf volgende week dinsdag staat de planeet Mercurius in jouw sterrenbeeld. Dat maakt jou echt heel eigenwijs. Op woensdag neem je een dagje vrij.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Op donderdag en vrijdag moet jij een zeer moeilijk probleem oplossen. Dat vraagt veel van jouw creativiteit en inventiviteit. Je lijkt wel een uitvinder met de oplossing waarmee jij op de proppen komt. In het weekend slaan hevige twijfels toe. Vanaf dinsdag is alles duidelijk; jij neemt de touwtjes in handen.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Aanstaande donderdag voel jij je niet op je gemak. Het zal het verkeerde gezelschap wel zijn. Op zaterdag ben jij in principe heel toegeeflijk maar een bepaald individu wil je toch liever niet in je omgeving hebben. Volgende week maandag baal je van bepaalde beperkingen. Jij zou liever vrijer zijn.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Op donderdag en vrijdag lukt het je niet om gewoon open te communiceren. Je houdt van alles achter om jezelf te beschermen. Dat leidt op zaterdag tot nogal ingewikkelde situaties. Op maandag wil je teveel van jezelf. Doe het wat rustiger aan. Op woensdag help je iemand doe het echt heel moeilijk heeft.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Komende vrijdag heb jij een hele joviale bui. Je praat honderduit met iedereen en je grapjes worden echt gewaardeerd. Het feit dat je bij de ander een lach op het gezicht tovert is een positieve zaak! Na een rustig weekend ga jij er op maandag op volle kracht tegenaan. Pas op dat je niet teveel van jezelf vergt.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Zaterdag is een hele goede dag om met huishoudelijk zaken bezig te zijn. En je kunt en passant ook nog eens de familiebanden versterken! Aanstaande zondag ben je nogal aan het tobben. Dat heeft weinig zin. Schrijf het liever van je af. Op maandag erger jij je aan het claimende gedrag van iemand.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Aanstaande vrijdag heb jij de meest briljante ideeën. En voor de verandering heb jij een redelijk groot publiek dat het helemaal met jou eens is! Op zaterdag heb jij even geen behoefte aan mensen om je heen. Dat leidt aanstaande zondag zelfs tot langdurig stilzwijgen. Maandag heb je een financieel dilemma.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Komende vrijdag en zaterdag verlopen heel positief voor jou. Je voelt je goed, gezien door anderen en vrij om je over van alles en nog wat te uiten. Volgende week maandag heb jij moeite met een lopend conflict. Het liefste liep je ervan weg. Woensdag voel jij je sterk en zwak tegelijk.