Afbeelding
Foto:

Nieuw in cafetaria-lunchroom 't Hart van Bemmel


Eerste sushibar van Bemmel

BEMMEL – Sushi is gezond, ontzettend lekker en... verkrijgbaar in Bemmel! Vanzelfsprekend vers bereid aan de sushibar terwijl u wacht. “Maar vooraf uw bestelling telefonisch doorgeven mag ook hoor, dan hoeft u er niet zo lang op te wachten”, zegt initiatiefneemster Jiang enthousiast.


De opening van de eerste sushibar in Bemmel is een feit, dankzij horeca-ondernemer Jiang en haar echtgenoot Chen. Samen zijn ze al ruim zeven jaar het gezicht van cafetaria-lunchroom 't Hart van Bemmel. Maar een heuse sushibar zou je niet direct in hetzelfde pand verwachten. Hoe is dat zo ontstaan? “We wilden graag een sushibar beginnen in een leegstaand pand van winkelcentrum De Assenburg, maar dat plan ging op het laatste moment niet door. Al onze voorbereidingen voor de sushibar waren al in een vergevorderd stadium. Vandaar dat we nu een sushibar hebben gebouwd in ons huidige pand”, legt eigenaresse Jiang uit.


“Speciaal hiervoor hebben we een ervaren sushi-chef aangenomen. Aan de sushibar kun je meekijken hoe de sushi wordt bereid. Stuk voor stuk vers en bereid met de meest hoogwaardige ingrediënten, elk met een eigen smaak en textuur.” Het hoofdingrediënt van sushi is rijst, gemengd met gezoete rijstazijn. Gecombineerd met onder andere diverse soorten verse vis, vlees, groenten en zeewier maakt dat sushi zo veelzijdig is. Jiang: “Binnenkort kan men onze menukaart in de brievenbus verwachten. Handig om te bewaren voor als men desgewenst telefonisch wil bestellen.”Sushi is doorgaans licht verteerbaar, waardoor u gemakkelijk kunt genieten van meerdere smaken in één maaltijd. En zoals het een echte sushi-chef betaamt, creëert ook onze sushi-chef eigen smaken voor de saus”, sluit Jiang trots af.


Kom genieten van nieuwe smaken in de lunchroom van 't Hart van Bemmel, of haal verse sushi af voor thuis. Geen tijd om te wachten? Geen probleem! Geef uw bestelling telefonisch door: 0481 464419
Cafetaria-lunchroom 't Hart van Bemmel, Loostraat 4. www.hartvanbemmel.com.