Van 7 t/m 13 augustus

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS LEEUW. Op sociaal vlak is de leeuw een ruimhartig menspersoon. Hij deelt graag met vrienden en geeft royaal complimentjes. Maar hij verwacht dat ook terug! In de liefde is de leeuw in principe hondstrouw, alhoewel hij gevoelig is voor de aandacht die anderen hem schenken. Daar valt ie als een blok voor. Zijn meest erotische lichaamsdeel is zijn… ego. Het liefst is hij levenslang verliefd.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Aanstaande zaterdag heb jij je hart op je tong. Dat valt soms goed, maar even vaak niet. Daar kan ruzie van komen! Op dinsdag ben jij een echte charmeur of charmeusse. Je legt gemakkelijk contact en pakt meteen door. Maar de volgende dag lijkt het wel alsof jij tot de tanden toe bewapend bent.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Vanaf donderdag loopt jouw planeet Venus voor enkele weken in het teken kreeft. Dat betekent vakantie vieren in eigen land of zelfs in en om je eigen thuis. Dat jij het gezellig kan maken blijkt aanstaande zondag! Volgende week dinsdag heb jij een heel bijzonder contact met iemand die jij bewondert.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Komende donderdag is er sprake van verwarring door iets wat jij zegt (of lekt, je spreekt weer eens voor je beurt!). Op zaterdag kun je dat weer gladstrijken. Op zondag ben je warrig en nerveus. Hou je hoofd erbij, tweelingen! Op dinsdag kun jij dingen op een heel mooie manier verwoorden. Net poëzie!

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Vanaf donderdag loopt de planeet Venus in jouw sterrenbeeld. Dat geeft een periode van enkele weken waarin je gemakkelijker contact maakt. Een goede tijd om te daten! In het komende weekend ben jij wel heel gespannen. Je reageert snel, soms té snel. Dinsdag is een zeer constructieve dag.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Komende vrijdag voel jij je gewoon goed. En dat straal je ook uit. Na een rustig weekend (waar is iedereen?) heb je volgende week maandag de neiging om jezelf over te belasten. Je neemt duidelijk teveel hooi op je vork. En op dinsdag denk je alles te weten maar sta je toch met een mond vol tanden.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Normaal ben jij heel netjes en geordend. Maar aanstaande donderdag is het tegendeel het geval. De puinhoop die je dan maakt moet je ook weer zelf opruimen, maagd. Zondag ben je te gespannen om een normaal gesprek te kunnen voeren. Volgende week dinsdag help je iemand met problemen uit de brand.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Vanaf donderdag loopt jouw planeet Venus in het huiselijke teken kreeft. Dat kan betekenen dat je aan de gang gaat om je eigen huis (of erf) op te knappen. Je hebt een aantal zeer goede ideeën. Volgende week dinsdag lukt het je om zeer uiteenlopende types met elkaar te verbinden.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Komende zaterdag heb je de neiging om iets voor je te houden. Zou het niet veel leuker zijn als je spontaan reageerde? Dat schept meteen duidelijkheid. Op dinsdag koester je voor iemand zeer speciale gevoelens. Maar op dinsdag reageer je zo bot en defensief dat de ander snel van jou wegloopt.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Aanstaande zaterdag zit jij niet zo lekker in je vel. Dat kan ook de reden zijn waarom jij zulke ondoordachte opmerkingen maakt. Sta niet gek te kijken als je kritiek krijgt. Volgende week maandag ben jij in een overmoedige bui. Je denkt dat je de wereld aankunt maar niks is minder waar.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Op aanstaande zaterdag is er iemand die graag jouw aandacht zou krijgen. Maar op de een of andere manier heb jij dat niet voldoende in de gaten. Maak meer tijd vrij voor privézaken. Volgende week dinsdag voel jij je een stuk beter. Daardoor kun je op een veel persoonlijke manier met de ander omgaan.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Op donderdag voel jij je best wel goed. Maar op zaterdag zitten er allerlei emoties in de weg. Gooi het eruit, waterman! Op zondag loop je lang te piekeren terwijl jouw gevoel eigenlijk al weet welke kant je op moet gaan. Luister naar je intuïtie want dat is jouw sterkste kant. Dinsdag goed opletten.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Komende donderdag gaat er van alles mis. Je let even niet op en jouw hele bestaan is meteen een puinhoop. Dat wordt scherven ruimen! Zaterdag wordt je overvallen door teveel emoties. Na het weekend ben jij op vele fronten de weg kwijt. Erover praten met een vriend of vriendin helpt je relativeren.