Afbeelding
Foto:

Zangeressen bij beachclub en bands op terras zalencentrum

Volop live muziek bij Buiten! en Buitenpoort

HUISSEN - Afgelopen weekend kon en het volgend weekend kan er zowel bij De Buitenpoort als bij Buiten! genoten worden van diverse gratis optredens van live artiesten. Bij de beachclub voerden zangeressen de boventoon en op het terras bij het zalencentrum zullen dat juist bands zijn.


Het spits werd zaterdag 1 augustus afgebeten door Ingrid Striek bij beachclub Buiten! De bekende Huissense zangeres, ook wel The Dutch Cher genoemd, zong easy listening nummers van toen en nu, uit de genres pop, jazz, soul en van eigen bodem.

De eveneens Huissense Anouk Derksen zong zondag bij de kleine, maar fijne strandzaak aan de Looveerweg. Zij woonde jarenlang in Spanje en trad daar ook op als zangeres, dus naast jazzy en poppy songs zong zij ook enkele Spaanse tranentrekkers.


Buitenpoort terras

Voerden bij Buiten! zangeressen de boventoon als live acts, bij ‘moederbedrijf’ De Buitenpoort zijn dat juist bands. In de reeks Sunday Afternoon easy listening op het straatterras dat het zalencentrum sinds kort rijk is trad afgelopen zondag 2 augustus Castle Lords op. Een gezelschap zeer ervaren muzikanten met ‘superstrot’ Thea van Duren als middelpunt dat rock, blues en soulhits covert. Op (semi) akoestische wijze. Volgende week, zondag 9 augustus is het op dezelfde plek vanaf 14:30 uur de beurt aan de Whatever Band. Al bekend van vlammende optredens op onder andere de Huissense Dag. Ook zij spelen bij De Buitenpoort (semi) akoestisch en wel pop, rock, soul en Nederlandstalige nummers.
De toegang is gratis toegankelijk! Wees op tijd voor een goede plek. Uiteraard worden de RIVM-regels in acht genomen.

Afbeelding