Afbeelding
Foto:

Daarbij belangrijk om de financiële situatie goed in kaart te brengen

De droom hebben om landelijker en vrijer te wonen...

HUISSEN - “Er werd altijd dat extra stapje gezet als dit vanuit mij als klant werd gevraagd.” Sjors en Melissa hebben een spannend proces doorlopen en hebben uiteindelijk hun droomhuis gevonden. Als eerste werd het appartement van Sjors verkocht en gingen ze samen in gesprek met Van de Ree & Partners om de financiële mogelijkheden in kaart te brengen.


“Het voordeel van Van de Ree & Partners is dat ze allround zijn als het gaat om financiële dienstverlening. Snel en transparant stellen ze een overzicht op en gaven ze ons inzicht in de financiële mogelijkheden op basis van onze eigen wensen.” Melissa voegt hieraan toe: “Het was best wel spannend om zo’n grote stap te zetten, dan is het erg fijn dat je daarin zo goed wordt ondersteund.” Via de actie ‘Gratis waardebepaling’ van Arns & de Leeuw Makelaars kregen ze inzicht in de waarde van de woning van Melissa. Aangevuld met hun persoonlijke wensen en het verkregen financiële inzicht konden zij zich gaan oriënteren op de markt. “We hebben toen met Johan afgesproken om met elkaar door te pakken, verkoop en aankoop.”


Tijdens de verkoop was Sjors vastberaden om de bezichtigingen zelf te verzorgen, hij kent hun huis tenslotte het beste. Toch voegt hij daar lachend aan toe: “Johan heeft mij ervan overtuigd dit aan hem over te laten, daarbij was ik er inderdaad zeker van dat dit een betere keuze zou zijn.” Later vertelt hij: “Zijn netwerk is van grote meerwaarde en zijn kracht ligt in het bepalen van de juiste strategie en het voeren van een zakelijke onderhandeling, zonder de emotie die je als koper vaak wel hebt.” Samen hebben ze afspraken gemaakt over het verloop van het verkoopproces waaruit een tevreden resultaat is gekomen.


Wilt u ook meer duidelijkheid over uw woonwensen? Ga dan voor een oriënterend gesprek bij Van de Ree & Partners Financiële Diensten aan tafel: 026 3275888, www.vanderee-partners.nl. Of neem contact op met Johan de Leeuw voor de aan- en/of verkoop van uw woning: 026 3258210, www.arnsdeleeuw.nl.