Petra Bouman schildert en Jan Berends ziet nauwlettend toe. (foto: JBC Lingewaard)
Petra Bouman schildert en Jan Berends ziet nauwlettend toe. (foto: JBC Lingewaard)

We gaan niet naar Sri Lanka...

HUISSEN – We gaan niet naar Sri Lanka. Nee, we blijven lekker dicht bij huis dit jaar. Want ook daar kun je het heel gezellig maken. Bij Jeu de boulesclub Lingewaard om maar wat te noemen. Wij hebben de corona-crisis te baat genomen om een aantal verbeteringen aan onze buitenaccommodatie aan te brengen. Want van half maart tot juni was de club gesloten.


"Zo is de buitenkantine helemaal opgeknapt en is er een eigen onderkomen voor de wedstrijdleiding gecreëerd. Op bijgaande foto worden de deuren daarvan voorzien van een toepasselijke decoratie. Jeu de boulesclub Lingewaard stelt net als voorgaande jaren zijn banen weer open voor eenieder die onze buitenbanen nog niet kent. Elke dinsdag vanaf 13.30 uur bent u welkom en helpen wij u op weg. Wij hebben eventueel ook boules te leen en vooraf aanmelden is niet nodig als u om 13.15 uur maar aanwezig bent. U mag vier keer meespelen zonder enige kosten. Daarna staat het u vrij om wel of niet lid te worden van onze vereniging.
Wilt eerst eens komen kijken, ook dat is goed. Ook kunt u bij ons terecht op maandag, woensdag en vrijdag vanaf 19.00 uur. En zelfs op zondag vanaf 11.00 uur. Wij zijn gevestigd aan het Kampstuk 23, 6852 AC te Huissen (bij de brandweerkazerne.)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerie Startman 06 20691224. Of kijkt u op onze website www.jbcl.nl. U bent van harte welkom."