Afbeelding

Het leven vieren

HUISSEN - Alles is een beetje anders dit jaar. We zijn op onszelf teruggeworpen. Maar ook op de ander. Wat helpt mij, wat helpt jou deze coronazomertijd door. Sommigen gaan op reis, sommigen blijven dicht bij huis of thuis, sommigen werken gewoon door. Ontmoetingen zijn beperkt(er) en op afstand. We volgen de discussies over hoe we ons moeten gedragen, hoe we onze verantwoordelijkheid kunnen en moeten nemen in een tijd waarin Covid-19 ons leven min of meer bepaalt.


En ondertussen gaan onze vieringen door. Anders dan anders. Met veel minder mensen bij elkaar. In een kerkzaal die nog maar net vernieuwd is. Waarvan de inrichting op de schop moet om toch zoveel mogelijk mensen op 1,5 meter afstand een plek te kunnen geven. Het is anders, en toch heel waardevol. We blijven het leven vieren ook al is elkaar ontmoeten aan restricties gebonden. Iedere zondagmorgen is er een viering die bijgewoond kan worden of meegevierd kan worden via de kerkomroep.

Hier zijn wij,

Mensen onderweg een leven lang

Groeiend om te worden tot wie we bedoeld zijn,

Onwetend vaak waarheen en waartoe

Mensen met een hart vol verlangen

Om te zien welke onze weg is…

Met heimwee naar het licht van uw ogen

Wij roepen U toe

Eeuwige wijs ons onze weg.

Protestantse gemeente Huissen, zondag 16 augustus 10.00 uur, pastor Ineke van Cuijk. U kunt de dienst bijwonen als u zich opgeeft via aanmelden@pknhuissen.nl.