Logo op het water. (foto: Dian Helsen)
Logo op het water. (foto: Dian Helsen)

Festival Under the Milky Way nu twee dagen!

HUISSEN - Festival Under the Milky Way gaat 4 en 5 september van start. De zevende editie wordt opgedeeld in drie shifts. De eerste shift is vrijdag 4 september van 18.00 uur tot 22.00 uur. De bands hebben een hoog lokaal gehalte ! Let op de suprise-act, deze is iconisch.


Zaterdag overdag staat weer in het teken van een heerlijk kinderprogramma. Vanaf 12.00 uur zijn de kinderen welkom voor een gevarieerd programma. De ouders nemen relaxed plaats aan tafel en laten zich verwennen met een hapje en een drankje. Onderwijl treden vier bands live op. Genieten dus! Rond 16.00 uur lopen kroost en ouders weer huiswaarts. Lekker toch?

De zaterdagavond de derde shift staat weer in het teken van heerlijk muziek. Blues, alternatieve rock en dit jaar ook wat meer covermuziek. Weer van 18.00 tot 22.00 uur.

De editie is volledig coronaproof: gezellig zitten aan een tafel van twee of vier personen. "Wij zorgen voor vermaak. Consumpties kunnen alleen afgerekend worden met de bank app via de telefoon. Tickets kunnen alleen via de site worden besteld. Maximaal 250 personen per shift. Wees er snel bij. Voor meer info bezoek de site: www.underthemilkyway.nl."