Van 14 t/m 20 augustus

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS LEEUW. Qua gezondheid is de leeuw meestal uitermate gezond. Tenzij de leeuw het type is van feesten en beesten. Dan kunnen hart- en vaatziekten optreden. Een hartaanval ligt dan op de loer. Maar ook dichtslibbende vaten. Vrouwelijke leeuwen hebben vaak een zwakke rug die klachten geeft. Wat bij ziekte en klachten goed helpt is persoonlijke aandacht.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Aanstaande zaterdag laat jij jouw wil duidelijk merken. Het moet en zal gebeuren zoals jij dat wenst! Lang niet iedereen is daar blij mee. Men had graag wat overleg. Nou, dat kunnen ze op zondag van jou krijgen. Maar je formuleert alles zo haarscherp dat niemand er ook maar een speld tussen kan krijgen.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Vrijdag is een prima dag voor jou om te genieten van de goede dingen der aarde. Ga bijvoorbeeld lekker uit eten! Aanstaande zondag valt er geen land met jou te bezeilen. Je bent erg tegendraads en je zet bij alles wat men zegt vraagtekens. Op maandag laat je zien dat je een goede vriend(in) bent.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Tot en met aanstaande zaterdag lopen jouw zaakjes niet zo lekker. Alsof je vierkante banden hebt. Maar op zondag straal jij helemaal en ben je heel spits met jouw reacties. Maandag is een beetje een verloren dag. Maar volgende week dinsdag heb jij het hoogste woord en kun je iedereen overtuigen.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Na een soepel verlopende donderdag (je bent wel wat chaotisch maar who cares?) is aankomende vrijdag een goede dag om gezelschap op te zoeken. Doe samen wat leuks. In het weekend twijfel je over van alles en nog wat. De nieuwe maan op dinsdag brengt veel volk over de vloer. Gezellig!

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Op vrijdag bevind jij je in een soort patstelling. Kruis niet de degens met een ander want dat kan verkeerd aflopen. Op zaterdag voel jij je heel sterk maar ben jij daardoor wel erg directief. Zondag ben jij in een filosofische bui. Je hebt de ander dan écht wat te vertellen. En dat doe je dan ook volop.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
De problemen die jij tot en met zaterdag moet tackelen zijn te groot. Daar heb zelfs jij geen oplossingen voor. Zondag zit jij beter in je vel en is het goed om wat aan lichamelijke beweging te doen. Volgende week dinsdag heb jij iets dwingends maar wel op een vriendelijke manier.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Aanstaande vrijdag is een prima dag om weer eens lekker uit te gaan. Kleed je lekker zomers en neem je beste vriend(in) mee! Op zondag heb je moeite met iemand die vooral veel roddels vertelt. Geef je ongezouten menig, weegschaal. Op maandag laat je duidelijk je vriendschap merken.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Komende vrijdag voel jij je erg gefrustreerd. Men negeert wat jij zou willen en daar baal je van. Op vrijdag lijkt het wel alsof alles wat je zegt ook in de wind geslagen wordt. Op zondag laat jij je dan ook zeer duidelijk hierover uit. Volgende week dinsdag ben jij wel heel erg open over jouw meningen.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Komende donderdag vind jij van alles maar lukt het je niet om hiervoor de juiste woorden te vinden. Na een zaterdag vol twijfels ben je op zondag veel duidelijker. Het lukt je dan wel om de juiste woorden te vinden. Sterker nog, je bent heel overtuigend met jouw argumenten en komt sterk over.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Na een weekend met allerlei patstellingen tussen familieleden begin jij de nieuwe week op maandag met vooral veel frustratie. Het lukt je niet of nauwelijks om je duidelijk uit te drukken. Dat is dan ook de reden waarom zo’n beetje alles op dinsdag mislukt. Het zou beter zijn als je helemaal niets doet!

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Aanstaande vrijdag wordt er iets terug gedraaid. Het lijkt wel alsof alles bij het oude blijft en daar baal jij van. Volgende week maandag is het vooral vriendschap wat jou op de been houdt. Je hebt er geen woorden voor, maar dat hoeft ook niet. Op dinsdag voel jij je niet gezien en dat doet pijn.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Komende donderdag en vrijdag is het voor jou moeilijk om de juiste woorden te vinden om iets uit te leggen. Doe daarom dan geen moeite maar stel dat uit tot aanstaande zondag. Dan vloeien de woorden als vanzelf uit je mond. Daar komt nog bij dat jij je dan heel zelfverzekerd en krachtig voelt.