Afbeelding
Foto:

Klaar voor de brugklas?

GENDT – In het voortgezet onderwijs is het heel normaal; betalen doe je digitaal. Dat is praktisch, veilig en makkelijk. Maar dat laatste kan ook een valkuil zijn. Guijt verzekeringen, zelfstandig adviseur van RegioBank, biedt het JongWijs financieel pakket dat informatieve extra’s en ondersteuning geeft bij geldzaken voor kinderen tot 18 jaar.


Een spannende tijd breekt aan voor tieners die voor het eerst naar het voortgezet onderwijs gaan. Maar ook voor ouders. Je zoon of dochter wordt zelfstandiger en krijgt meer verantwoordelijkheden. Een eigen bankpas kan dan echt niet meer ontbreken. In de meeste schoolkantines is betaling zelfs alleen mogelijk met een pas.

“De JongWijs-rekening van RegioBank is een gratis betaal- en spaarrekening voor je tiener, waarbij ook nog tips worden gegeven over hoe je verstandig met je geld omgaat en over veilig pinnen. Je krijgt bijvoorbeeld uitleg over hoe criminelen proberen je geld afhandig te maken. Weet je kind bijvoorbeeld wat een 'geldezel' is? Dat is een vorm van criminaliteit die helaas veel onder jongeren voorkomt. Bel ons voor een afspraak en kom samen naar ons kantoor. We leggen uit welke informatieve ondersteuning ons JongWijs-pakket biedt”, laat adviseur Miranda Hegeman weten.


“De stap naar het voortgezet onderwijs brengt veel en zeker ook leuke veranderingen met zich mee. We hebben een handige checklist klaarliggen die je samen met je zoon of dochter kunt bespreken en afvinken. Zo ben je er zeker van dat je tiener goed voorbereid aan het nieuwe schooljaar kan beginnen. JongWijs helpt daarbij. We ontmoeten jullie graag aan de Langstraat 1 in Gendt. Ook het juiste adres voor verzekeringen, hypotheken, pensioenen en makelaardij.” www.guijt.nl; 0481 427777.