Tuin van De Minkhof. (foto: Ria Niënhaus)
Tuin van De Minkhof. (foto: Ria Niënhaus)

De Minkhof zoekt vrijwilligers

BEMMEL - De Minkhof in Bemmel - een gezellige ontmoetingsplek en activiteitencentrum voor jongere en oudere senioren - groeit en bloeit. Op dit moment is er behoefte aan nieuwe vrijwilligers.


De vrijwilligers die wij zoeken kunnen ingezet worden op verschillende taken, zoals gastheer/gastvrouw en vooral op dit moment in de tuin en bij het begeleiden van boerengolf.

De taken van de gastheer/gastvrouw betreffen voornamelijk het ontvangen van de deelnemers en verzorgen van de koffie en thee. Een luisterend oor is ook een belangrijk onderdeel evenals het assisteren bij het serveren van de maaltijden.

De taken in de tuin omvatten lichte onderhoudswerkzaamheden en het oogsten van groente/fruit. Hierbij hoort ook het begeleiden van deelnemers aan deze werkzaamheden.

De taken bij de boerengolf omvatten met name het openzetten van de holes op het golfterrein en na afloop het sluiten hiervan. Uitleg geven aan de mensen die willen gaan golven hoort hier ook bij.

"Heeft u interesse of wilt u meer weten dan kunt u contact opnemen met de coördinator vrijwilligers van De Minkhof: Anne Schutte: per mail: vrijwilligers@minkhof.nl of telefonisch: 06 53315988. Voor meer informatie over De Minkhof verwijzen wij u naar www.minkhof.nl."