Sprookjesspeurtocht 2019.
Sprookjesspeurtocht 2019.

deBol is er nog!

BEMMEL - "Het seizoen 2020/2021 van deBol zou weer van start moeten gaan, maar met alle coronamaatregelen mogen we er niet voluit voor gaan!"


Het bestuur van stichting deBol staat te trappelen om weer heel veel leuke, sportieve en zinvolle activiteiten te organiseren en betreurt het heel erg dat er voorlopig nog niet veel mag, maar ons aller gezondheid staat voorop en we zullen ons aan alle maatregelen houden!

"Op 5 augustus zijn we voorzichtig gestart met de 50+ woensdag-wandeltochten, maar we gaan voorlopig maar met maximaal 25 wandelaars per keer op pad. We zullen daarom per maand drie keer op de woensdagochtend in plaats van twee keer gaan wandelen zodat we toch per maand 75 wandelaars in beweging krijgen. U kunt zich hiervoor telefonisch aanmelden op 06 54975063 of 06 22540214 en krijgt dan twee dagen van tevoren een e-mail berichtje met een bevestiging van uw deelname."


Het Bestuur van deBOL heeft helaas ook moeten besluiten om de geplande speurtocht voor de jeugd op zondag 23 augustus te cancellen. Het is niet mogelijk om alles volgens de voorschriften in goede banen te leiden en hoe jammer we dat ook vinden: we stellen het uit tot betere tijden! Maar van uitstel komt geen afstel!

Tot eind september kan de jeugd (met het gezin of vrienden en vriendinnetjes) nog meedoen met de alternatieve Avond4Daagse. Meer informatie staat op: www.debolbemmel.nl.


Misschien lijkt het alsof St.deBOL van het toneel is verdwenen, maar wees gerust!

DeBol blijft bezig met plannen maken en hoopt er binnenkort weer vele te mogen uitvoeren!