De Huissense druif van Mea Vota al geproefd?

HUISSEN - Mea Vota bestaat al weer twaalf jaar en is met zijn historische druivenkassen en tuinbouwmuseum een begrip geworden in de wijde omgeving van Lingewaard.


Helaas is het museum op last van het RIVM al sinds half maart dicht en zal dit seizoen ook dicht blijven. Maar met inachtneming van alle voorzorgs-maatregelen zijn de vrijwilligers de afgelopen maanden heel druk geweest met de verzorging en oogst van de druiven, die in de kassen geteeld worden. En nu is het zover! De verkoop gaat van start, vanaf maandag 24 augustus. Hiervoor is Mea Vota op maandag tot zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend. De druivenoogst en dus ook de verkoop zal tot begin oktober plaats vinden. De druiven kosten vijf euro per kilo. "Wij verzoeken u om zo veel mogelijk met pin te betalen." Mea Vota is gevestigd aan Boskoop Glorie in Huissen.

Hét GemeenteNieuws: voor én door de lezers

REGIO - Soms wordt er bij de redactie de vraag neergelegd waarom er over bepaalde mooie evenementen of andere interessante gebeurtenissen in de regio niks wordt gepubliceerd in Hét GemeenteNieuws. We leggen het u graag uit:


Ons doel is inderdaad een informatieve gratis krant te maken met regionaal nieuws, die geheel kosteloos bij u thuis wordt bezorgd. De slogan van Hét GemeenteNieuws is: 'Voor én door de lezers'. Of er in de krant interessante berichten komen te staan, hangt dus af van wat onze lezers zelf insturen.

Zelf een bericht insturen gaat heel eenvoudig via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Daar klikt u bovenaan het scherm eerst op de regio waar u uw bericht geplaatst wilt hebben. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren'. De rest wijst zich vanzelf. Bij vragen belt u: 0481- 464770. Wij helpen u graag verder, zodat ook úw bericht straks een mooie plaats in Hét GemeenteNieuws krijgt!