Themaconcert 2019 Angeren, ons plekske. (foto: Henk Sluiter)
Themaconcert 2019 Angeren, ons plekske. (foto: Henk Sluiter)

Bijdrage voor eeuwfeest harmonie Angeren

ANGEREN - Onverwacht heeft harmonie Sint-Caecilia uit Angeren tóch een collecteervergunning van de gemeente ontvangen om in de week van 24 tot 31 augustus alsnog haar jaarlijkse donateurscollecte te kunnen houden.


Na wijs beraad heeft de vereniging evenwel besloten daar deze keer géén gebruik van te maken. Althans niet op de traditionele manier. Dit om ieders gezondheid geen onnodige risico’s te laten lopen als gevolg van dergelijke contactmomenten.

Wél doet de vereniging alsnog een beroep op u voor financiële ondersteuning. Op 21 februari namelijk viert deze harmonie haar 100-jarig bestaan. En dat wil ze groots aanpakken. Alleen weten ze nu nog niet wat er in verband met corona rond die tijd wel en wat er niet mogelijk zal zijn. In die onwetendheid doet harmonie Sint-Caecilia Angeren een beroep op haar supporters om in plaats van een traditionele ‘duit-in-de-collectebus’ nu een bijdrage over te maken op bankrekening NL17RABO0102900744 ten behoeve van het ‘eeuwfeest’. "We zullen het geld zo besteden dat eenieder ervan kan genieten!"

Dorpshuis De Tichel start weer de bingo

HAALDEREN - "Nadat we maanden geleden plotseling moesten stoppen met activiteiten in ons dorpshuis, wordt vanaf 4 september weer met bingo begonnen."


"Natuurlijk zullen we ons aan de regels van de RIVM houden en moeten we u verzoeken de 1,5 meter afstand te bewaren. We zullen voor de bingo zaal 3 en 4 inrichten zodat dit makkelijk gaat lukken. Bij binnenkomst dient u uw handen te ontsmetten en houden we een registratie bij van de aanwezige personen. We verzoeken u om zoveel mogelijk met gepast geld te betalen. Bent u verkouden of voelt u zich niet fit blijf dan thuis. Zo kunnen we amen proberen om toch weer een gezellige avond te hebben, na het lange thuis zitten."

De bingo’s zijn 4 september, 16 september, 7 oktober, 21 oktober 2020. Als vanouds de eerste en derde woensdag van de maand. Een nieuwe lijst met data zal 4 september aanwezig zijn.

"Natuurlijk is ons dorpshuis weer open voor andere activiteiten. Neem hiervoor contact op met onze medewerksters Diny en Kirsten. U kunt altijd mailen naar: Haalderen@kpnmail.nl. Ook zijn zij soms telefonisch bereikbaar op 0481 464409. We hopen u weer in goede gezondheid te mogen ontmoeten zodat we weer met regelmaat het dorpshuis gevuld gaan krijgen en u weer de huiskamer van Haalderen gaat bezoeken.