Taekwon-Do Tigers in Bemmel

BEMMEL - Vanaf september: een compleet nieuw en speciaal ontwikkeld pedagogisch Taekwon-Do programma voor jonge kinderen van 3 - 6 jaar: Tigers LSE!


LSE staat voor Life Skills Education. Naast dat kinderen in dit programma leren zich weerbaar te maken d.m.v. Taekwon-Do technieken, worden ze ook getraind in, sociale en levensvaardigheden, respect, zelfvertrouwen en discipline.

De lessen zijn onderverdeeld in de onderstaande thema’s die spelenderwijs aan bod komen: Omgaan met vreemdelingen; goede geheimen/slechte geheimen; omgaan met pesten; omgaan met gevaarlijke situaties (brand, water, verkeersregels), samenwerken en leiderschap; gezondheid, voeding en bewegen.

De lessen vinden plaats in de gymzaal van SBO De Vlinderboom op zaterdag tussen 10.00 en 11.00 uur. Interesse? Kom een proefles doen. Meer informatie staat op www.tagelderland.nl.

Nature is calling

LENT - Hans de Leeuw (kinetische schilderijen) en Dorus Doreleijers (tekeningen) laten zich, op eigen wijze, inspireren door de natuur. De natuur die volgens hen méér aandacht verdient en nodig heeft.


Deze tentoonstelling zal plaatsvinden op zaterdag 29 en zondag 30 augustus van 11.00 tot 18.009 uur. Iedereen is welkom in De Dorpsschuur, Oosterhoutsedijk 29, Nijmegen-Lent.