Van 21 t/m 27 augustus

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS MAAGD. Qua karakter is de maagd iemand die vooral goed is in details opmerken. Met hun scherpe geest kunnen ze goed analyseren. Ze zijn heel punctueel en ook erg kritisch. Niet alleen op anderen maar ook voor zichzelf. Hygiëne staat bij hen bovenaan. Ze zijn heel goed in ordenen en opruimen. Voor alles hebben ze een laatje, kastje, doos of schap.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Gedurende het komende weekend wil jij van alles doen maar stuit je op blokkades. Het kan niet, mag niet of men wil het niet! Dat geeft vooral op zondag veel frustratie. Probeer je energie in iets fysieks te steken. Rond volgende week dinsdag vallen er over en weer harde woorden. De ander gaat kort door de bocht.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Pas vrijdag op dat je niet teveel geld uitgeeft. Het einde van de maand is in zicht! Volgende week maandag is er sprake van een meningsverschil. Dat zit je niet lekker maar je zult het ermee moeten doen. Op woensdag ben jij gecharmeerd van iemand. Grote kans dat je verleid wordt om je grenzen over te gaan.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Op donderdag is spreken zilver, maar zwijgen is nu écht goud. Aanstaande zondag moet je een vervelend gesprek voeren. Doe ook aan zelfkritiek! Maandag heb jij geweldig goede ideeën. Ze zijn zelfs briljant te noemen. Maar op dinsdag moet je toegeven dat ze te hoog gegrepen zijn. Jammer.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Aanstaande vrijdag krijg je te maken met conflicten waar de honden geen brood van lusten. Dat gaat op zaterdag nog even door, maar in de loop van die dag wordt de sfeer beter. Op zondag kunnen de betrokkenen gelukkig alles weer wat relativeren. Op dinsdag en woensdag ontstaan gemakkelijk misverstanden.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Aanstaande donderdag ben jij weer eens ‘baas boven baas’. Je voelt je machtig en je grijpt waarschijnlijk ook naar die macht. Maar vanaf donderdag gaan we de maagdtijd in en stel jij je een stuk nederiger op. Op maandag doe jij grote beloftes, maar je maakt ze met hard werken ook waar!

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Op donderdag om 17:46 uur precies begint de maagdtijd weer. Een periode waarin jij alles naar je hand kunt zetten. Op zondag doe je dat met forse kritiek die je op iemand hebt. Op maandag ben jij weer eens de allerbeste en vindingsrijkste knutselaar in het land. Dinsdag moet je ‘gewoon’ hard werken.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Aanstaande vrijdag erger jij je groen en geel aan het gebrek aan manieren van de ander. Gelukkig wordt dat op zondag al weer bijgelegd of goedgemaakt. Volgende week maandag is jouw populariteit groot, misschien wel té groot. Op woensdag hang jij de goedgeefse filantroop uit.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Op vrijdag ben jij degene die iets mag gaan organiseren. Maar bedenk wel; it’s lonely at the top! Dat merk je meteen door de norse reacties op vrijdag en zaterdag. Op zondag werk jij keihard maar oogst je alleen maar kritiek. Hetzelfde geldt voor dinsdag. Je denkt wel tig keer na voordat jij dit weer doet.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Het feit dat je aanstaande donderdag heel veel woorden gebruikt wil nog niet zeggen dat je gelijk hebt, schutter. Sterker nog, het maskeert dat je niet goed ingelicht bent. Volgende week maandag heb je de neiging om je ego en je successen op te blazen. Daar komen precies de verkeerde mensen op af.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Aanstaande donderdag ben jij voor de verandering heel open en persoonlijk. Erg verfrissend! Op zondag moet jij er helaas tegenaan. Maar hard werken vind jij echt niet erg. Op maandag laat je weer eens zien hoe goed jij kunt organiseren. Op dinsdag leg je zaken moeizaam uit. Gebruik toch jip-en-janneketaal!

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Komende donderdag weet jij ingewikkelde dingen heel goed uit te leggen. Je gaat uit van de beginsituatie van de ontvanger. Volgende week maandag maak jij goede sier met geweldige invallen. Je intuïtie werkt dan op volle toeren. Dinsdag is je uitleg echter zeer omslachtig. Niemand kan het volgen.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Komende donderdag praat jij echt wartaal. Geen mens die er iets van snapt. Na een zeer ontspannen zondag krijg je op maandag te maken met relationele keuzes waar je niet uitkomt. Voel je niet gedwongen om keuzes te maken, vissen. Op woensdag is het namelijk al weer koek en ei.