Science & Cultuur: een vast badder-ritueel van moederzwaan met haar kroost van (nog) vier jonge zwanen aan de tuin-oeverkant (14-8-2020). (foto: CCML)
Science & Cultuur: een vast badder-ritueel van moederzwaan met haar kroost van (nog) vier jonge zwanen aan de tuin-oeverkant (14-8-2020). (foto: CCML)

Science&cultuurplein Bemmel

BEMMEL - Op zaterdagmiddag 29 augustus is er van half twee tot vijf uur op de Oeverkamp 30 de informatieve Open Middag op het gezellige Science & cultuurplein (buitenlokaal). De unieke Science- en cultuurspeurtocht vol leuke hersenkrakers staat samen met de IJsvogels en de amfibieën in het teken van de Water-en Oeverwacht. Graag tijdig aanmelden voor een goed uitvoerbare corona-preventie.


Op de open middag treft de deelnemer info over de educatie BasisWijs, VoortgezetWijs of DoorgezetWijs. Vanaf half twee geven docenten, trainers en coaches: een workshop Muziek met Conso & Disso, een clinic (groen)Schaak en een workshop Water- en Oeverwacht. Liefhebbers kunnen een sticky-stormbaan bouwen, mee 'denk-(ver)tellen', genieten van ons Toren-Cultuurrondje, je hart ophalen over de amfibieën en IJsvogels in Jura Park Lingewaard, of heerlijk tuinstruinen tijdens de superspannende en actieve Science- & cultuurspeurtocht. Steevast zijn er (alleen) twee hoofdprijzen: Eén scienceprijs en één cultuurprijs. Wie wordt science- en/of cultuurtalent van kroonjaar 2020?


Oproep

"Zijn er liefhebbers die het leuk vinden om mee te jureren en geen relatie hebben met de deelnemers? Van harte welkom!Aanmelden kunt u via: TalentoMetissimo@gmail.com of info@TalentoMetissimo.nl of 06 25506566 (Karen).

ANBI Stichting Talento Metissimo is er voor maatwerk educatieve talentontwikkeling in bèta en cultuur. Elk talent telt! We draaien zonder subsidie! Iedere donatie voor onze talenten is van harte welkom. Zie www.TalentoMetissimo.nl. NL82INGB0007099526."