Volop in de strijd. (foto: Bart Spanbroek)
Volop in de strijd. (foto: Bart Spanbroek) Bart Spanbroek

Nieuw seizoen Bowlen 50+

NIJMEGEN - De nieuwe bowlingcompetitie voor senioren staat al weer voor de deur. Ieder jaar staan 100 m/v te trappelen om weer te kunnen beginnen. Komend seizoen hebben nogal wat teams (die bestaan uit vijf personen) een of zelfs meer lege plek(ken). Wie komt die teams aanvullen?


In ieder team zit van alles aan leeftijd (tussen 60 en 95) en capaciteit (tussen 90 en 180 gemiddeld). Senioren met geen, weinig, veel bowlervaring. Door een persoonlijke handicap kan iedereen tegen elkaar op. Op donderdagmiddag is het altijd gezellig; voor de winnaars en ook voor de verliezers. Deelname kost zeven euro en daarbij inbegrepen is een consumptie.

Het bowlen begint om 13.30 uur. De speeldag is 15.30 uur afgelopen. "Wij spelen met twintig teams. Iedereen kan en mag meedoen. Komt u gerust eens kijken; direct meespelen kan ook. Het is niet verplicht iedere week mee te spelen. Een keer afzeggen ivm vakantie of andere reden kan altijd. U betaalt alleen wanneer u speelt. Locatie: Olround Bowlingcentrum Nijmegen."


"Omdat we nog last hebben van corona zijn door de regels de speelmiddag en de baanindeling zodanig aangepast, dat risico op besmetting nihil is. Dus is er voldoende afstand. De helft speelt op donderdag 3 september van 12.00 tot 14.00 uur, de andere helft van 14.00 tot 16.00 uur. Neem snel contact op met Anne marie Egbertzen, leidster 50 + bowlen. Via e-mail annemarie_egbertzen@hotmail.com Via mobiel 06 53882203."