De Wielewaal. (foto: Henny Campschroer)
De Wielewaal. (foto: Henny Campschroer)

Dorpsauto De Wielewaal gaat weer rijden

GENDT/DOORNENBURG - Na een stop -vanwege corona- zal vanaf maandag 5 oktober De Wielewaal weer gaan rijden in Gendt en Doornenburg.


Hoewel het in de bedoeling lag in september te herstarten, lukt dit niet, omdat sommige chauffeurs het nog niet goed aandurven vanwege corona en verschillende anderen juist in september hun vakantie gepland hebben.

"Maar vanaf 5 oktober gaan we er weer voor. Met zijn allen, wel met de nodige veiligheidsmaatregelen. Zo kunnen de chauffeurs maar één passagier tegelijk vervoeren, omdat anders de nodige afstand niet gehouden kan worden." Bovendien is het verplicht voor chauffeur en passagiers een mondkapje te dragen. Hier moeten de passagiers zelf voor zorgen. "We gaan er vanuit dat u begrip zult hebben voor deze maatregelen, want alleen op deze manier wordt het mogelijk om weer van start te gaan."

"Ook zijn we dringend op zoek naar nieuwe chauffeurs die minstens één dagdeel per veertien dagen op zich willen nemen. Hebt u belangstelling, bel dan met Henny Campschroer, 0481 421758."