Afbeelding
Foto:

Autobedrijf Gertsen Gendt groeit

GENDT - Op 14 maart 2016 schreef Björn Gertsen zich in als Autobedrijf Gertsen bij de Kamer van Koophandel om -na een jarenlange wens- een eigen autobedrijf te beginnen. En nu ruim 4,5 jaar verder vindt menig klant zijn weg naar de Nijverheidsweg 20 in Gendt.


Zoveel klanten zelfs, dat Autobedrijf Gertsen eraan toe was, om er een collega bij te nemen. En dat is gelukt, deze collega is op 1 september gestart en is een zeer bekende in Gendt en omgeving. Zijn naam is Paul Jansen en woont in Doornenburg. Paul heeft net zoals Björn, ruim twintig jaar ervaring. Hiermee is Team Gertsen geboren.

"Samen kunnen wij de klanten nu op een zo prettig mogelijke manier bedienen en ontzorgen. Of het nu gaat om een jaarlijkse onderhoudsbeurt, een APK of een andere reparatie aan uw auto, er staat altijd een gratis leenauto voor u klaar. Of bent u op zoek naar een gebruikte auto, neem vrijblijvend contact met ons op, of kom eens aan voor een kopje koffie, dan helpen wij u graag met het zoeken naar de juiste auto."

Autobedrijf Gertsen, Nijverheidsweg 20, Gendt; 0481 354616 / 06 22522634 Björn / 06 41046287 Paul.

HV Huissen gaat samenwerken met Gerdien Jansen Kindcoaching

HUISSEN - Trainsters en coaches van de E- en F-jeugd van HV Huissen gaan dit seizoen samen met Gerdien Jansen onderzoeken hoe hun samenwerking het best tot zijn recht gaat komen.


Arjan Brinkhof, TC-lid van HV Huissen: “Alle trainsters van onze E en F zijn speelsters van onze A- en B-jeugd. Hier zijn we enorm blij mee en voor de kinderen is het erg leuk dat die meiden dat oppakken. Door de samenwerking met Gerdien willen we kijken of we de trainingen nog beter kunnen afstemmen op wat een kind van ongeveer negen jaar oud nodig heeft.”


Gerdien: ”De E- en F-jeugd valt exact in de leeftijdscategorie waarmee ik het meest mag werken in mijn coachpraktijk. Meedenken over jeugdbegeleiding is wat goed bij mij past. Een mooie combi van 21 jaar ervaring in alle functies van het basisonderwijs en mijn expertise op het gebied van kinder- en oudercoaching. Daarbij heb ik zelf jaren handbalervaring, wat de samenwerking alleen maar leuker maakt."

HV Huissen heeft de technische commissie uitgebreid met vier extra personen, zodat er meer focus gelegd kan worden op de verschillende leeftijdscategorieën. Voor de jongste handballers/sters, de E- en F-jeugd, pakken Frank Heijmen en Arjan Brinkhof dat vanaf dit seizoen op.


Frank: “Ook de coaches, vaak ouders, bieden we aan om met Gerdien te kunnen sparren. Plezier staat in deze leeftijdscategorie voorop, ontwikkeling en prestatie komen daarna. Ook het jongenshandbal ontstaat weer, het lijkt erop dat we weer een jongensteam kunnen gaan neerzetten, al zoeken we daar absoluut nog naar uitbreiding!”

HV Huissen samen met Gerdien Jansen