Afbeelding
Foto:

el sueno gaat verbouwen

BEMMEL - el sueño, inmiddels 37 jaar een begrip, gaat verbouwen daarom zijn we 8 september gesloten. Tot en met 5 september nog mega-uitverkoop met kortingen tot tachtig procent!


De deuren van el sueño zijn vanaf 9 september om 10.00 uur weer geopend. Bij je aankoop ontvang je een leuke attentie. En… om de metamorfose te vieren geven wij een metamorfose cadeau! In samenwerking met kapper Nathalie van Asten en Buiting Schoenen. Het kapsel en make-up verzorgd door Nathalie, boots of laarsjes naar eigen keuze van s’ Oliver verzorgd door Ellen Buiting.

"Uiteraard wordt de kleding geschonken door el sueño en ondersteund met mijn persoonlijk en vakkundig advies. Wil je deze mooie prijs winnen, like onze facebookpagina en deel dan het bericht over de metamorfose. Binnenkort ook weer een like en deelactie van een Para Mi broek. Tevens lanceren wij ons nieuwe merk re.draft en hangt de najaarscollectie voor je klaar!

Kom gezellig langs voor de mega-sale en/of opening, je bent van harte welkom! Openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 – 17.00 uur."

(www.el-sueno.com en volg ons op facebook of instagram!)