Fred Otters. (foto: Van Eimeren fotografie)
Fred Otters. (foto: Van Eimeren fotografie)

Meester Fred met pensioen

ANGEREN - Zoals een ieder vorige week wellicht heeft gelezen, zal meester Fred Otters 16 september zijn eerste pensioendag ervaren.


"Zijn laatste werkdag en afscheid zal door de Covid 19 anders verlopen als we van te voren hadden bedacht. Vandaar deze oproep in de krant. Na 42 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt, kun je zo'n afscheid niet zomaar voorbij laten gaan.

Daarom deze tweede oproep aan oud-leerling/ouder of een oud collega's een mail te sturen naar;
meesterfredmetpensioen@gmail.com over een mooie herinnering of anekdote die u wilt delen. Deze zal eenmalig gebruikt worden voor het maken van een digitale receptieboek dat we 16 september aan hem overhandigen.

Naar aanleiding van de oproep van vorige week, zijn er al mooie herinneringen en anekdotes van oud-leerlingen en oud-docenten ontvangen. Hiermee ben ik super blij! Maar het mogen er natuurlijk nog meer worden!

Tip: In 42 jaar komen er heel wat gezichten voorbij, die in de loop van de tijd veranderen. Misschien is het handig bij de mail een foto van toen en een foto van nu te voegen en zouden de de vrouwelijke oud leerlingen hun meisjesnaam kunnen vermelden, zodat 'het plaatje' compleet is.

Zorg dat de mail voor vrijdag 11 september binnen is. Met uw medewerking / invulling gaan we er zeker een mooi afscheid van maken!", aldus Twan Otters.