Afbeelding
Foto:

WijnZinnig Gendt tien jaar!

GENDT - Donderdag 10 september is het exact tien jaar geleden dat WijnZinnig Gendt voor de eerste keer zijn deuren opende. In Gendt en omstreken werd gesproken over een vreemde keuze, want kratten pils was hetgeen dat gedronken werd en daardoor had een speciaalzaak in dranken weinig kans van slagen.


Met een bescheiden assortiment, maar een grote dosis kennis heeft Guido Lenting toch de stap genomen en is er volledig voor gegaan.

De inwoners van (met respect) kleine dorpskernen staan erom bekend een nieuwe ondernemer op zijn minst één kans te geven en daar was Guido zich van bewust. Direct vanaf de start van WijnZinnig Gendt is er gewerkt aan klantenbinding, service, samenwerkingen met collega-ondernemers en ondersteunen van lokale (sport)verenigingen. Door goed te luisteren naar de behoefte van de klant is het assortiment uitgebreid naar een grote keuze wijnen, speciaalbieren, whisky, likeuren en alles wat met alcoholhoudende drank te maken heeft. De samenwerking met horeca ondernemers in de regio is daarmee ook toegenomen.

Dit alles is een goede reden om daar van donderdag 10 tot en met zaterdag 12 september even bij stil te staan. Tijdens deze dagen, maar zeker ook via dit bericht, wilt WijnZinnig Gendt iedereen bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen jaren. De jubileumwijn die Guido in Zuid-Afrika heeft gemaakt zal deze dagen te proeven zijn in de winkel en er zullen toepasselijke acties zijn met onder andere een mooie whisky uit 2010, een tien jaar oude Tawny Port en nog veel meer…

Alles uiteraard volgens de geldende richtlijnen rondom corona. Guido en zijn team verwelkomen jullie graag!

WijnZinnig Gendt, Dorpstraat 34, Gendt; www.wijnzinnig.eu, facebook.com/WijnZinnig.Gendt.