Woodstock tributeband. (foto: Woodstock tributeband)
Woodstock tributeband. (foto: Woodstock tributeband) woodstock tribute band

Woodstock-belevenis op

festival Under the Milky Way

HUISSEN - Aanstaand weekend vindt de zevende editie plaats (corona-proof) van festival 'Under the Milky Way' in Huissen. Op vrijdagavond vier bands waarbij Fuzzball jr (rock met een funky randje) opent. De plaatselijke nieuwe band Montgomery met de mooiste verrassende covers, Mr. Moto rockin’ rock, en afgesloten wordt met de 'local heroes' die de 'Best of tribjoet' gaan doen.


Voor deze avond zijn nog enkele kaarten te koop. Op zaterdagavond (uitverkocht) is het de beurt aan de nieuwe bluesrock band Electric Hollers uit Leeuwarden om de avond te openen. Daarna covers door de drie rock-bitches van No Bananas, Limburgs trots The Ten Bells en In your Honor (Foo Fighters tribute) uit België sluiten de avond.


De zaterdagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur is het Sixties & Woodstock. Beleef de sixties en flowerpower periode met de eigenzinnige The Jerry Hormone’s ego trip (Rotterdamse bluf}. De beste Woodstock tributeband van Nederland laat je de love-, peace- and happinessperiode herbeleven. Muziek van onder andere Santana, The Who, Jimi Hendrix, Jefferson Airplane, C, S,N & Y, Melanie en Janis Joplin.

Deze middag ook weer kinderactiviteiten en dit wordt onder andere verzorgd door de dames van Theater in de Maak. Koop uw kaart voor deze middag via www.underthemilkyway.nl á 15 euro. Wees er snel bij en beleef deze bijzondere editie van 'UTMW' in de open lucht, maar u zit wel droog. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.