Afbeelding
Foto:

Inschrijving Kinderdorp Bemmel

BEMMEL - Kinderdorp Bemmel zal in de herfstvakantie van dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 oktober plaats vinden voor alle basisschoolkinderen van groep 3 - 8. Het thema is ‘back to basic’ met enigszins primitieve, maar vooral ook vertrouwde activiteiten. Het Kinderdorp zal gebouwd worden op het grasveld bij De Veldschuur.


Naast hutten bouwen hebben we een fancy fair, een dag met leuke workshops in thema, een etalagespel en een afsluitende feestavond. Die avond zal ook de prijsuitreiking van de hutten plaatsvinden. Wel zal de feestavond wat kleinschaliger zijn vanwege de Covid-19 richtlijnen, met maximaal honderd volwassenen. Kinderen uit groep 7 en 8 kunnen op dinsdagavond deelnemen aan de spannende avondtocht, film kijken in de Theaterkerk Bemmel en kunnen in de blokhut van Scouting Bemmel eventueel overnachten. De kosten voor deelname voor de gehele week bedragen vijftien euro per kind.

De flyers worden deze week (grotendeels digitaal) via de basisscholen verspreid, waarmee de inschrijving van start gaat. Vrijwilligers waaronder ook jeugdvrijwilligers kunnen zich inclusief deelnemende kind(eren) inschrijven, tot uiterlijk 30 september. De inschrijving gebeurt volledig digitaal via onze website: www.kinderdorpbemmel.nl en met betaling via iDEAL.

Let op: alleen op zaterdag 12 september is het mogelijk deelnemers in te schrijven zonder vrijwilliger. Het maximum aantal deelnemers is 350 en vol = vol. De organisatie hoopt jullie als fanatieke deelnemers en vrijwilligers allemaal weer te mogen begroeten op Kinderdorp Bemmel.