Wandel mee met taal

LINGEWAARD - Vind je het leuk om met taal bezig te zijn, maar ook lastig? Taalnetwerk Lingewaard en Overbetuwe organiseert in het kader van de Week van Lezen en Schrijven (7 - 11 september) ‘Wandel mee met taal’. Wat kom je aan taal tegen onderweg, wat valt je op of wat valt juist níet op?


Taal is misschien wel het belangrijkste middel om te kunnen communiceren. Soms hebben mensen hier moeite mee en dan is het prettig als iemand je daarbij helpt. ‘Wandel mee met Taal’ verbindt mensen rondom taal. Door al wandelend met taal bezig te zijn wordt duidelijk hoe ingewikkeld onze taal in het dagelijkse leven is.

Elke dag wandelen deelnemers een andere wandeling, in verschillende kernen van Lingewaard en Overbetuwe. De start is om 10.00 en na een uurtje wandelen is er gelegenheid om samen wat te drinken en na te praten. Uiteraard op anderhalve meter afstand.

Deze wandel/taal activiteit wordt georganiseerd door Taalnetwerk Lingewaard en Overbetuwe voor inwoners die moeite hebben met taal. Het Taalnetwerk bestaat uit de volgende partijen: Stichting Welzijn Lingewaard, Forte Welzijn, de bibliotheek, ROC Rijn IJssel, Vluchtelingenwerk, Stichting Lezen en Schrijven, gemeente Overbetuwe en Lingewaard, PRAGO en IVIO.

Wil je meedoen aan de wandeling? Meld je dan aan via tel: 088 2552555 of email: meldpunt@swlingewaard.nl).