Van 4 t/m 10 september

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS MAAGD. De maagd is erg bezig met het thema gezondheid. Ze weten er van alles over! Soms zelfs iets teveel waardoor ze al snel het gevoel hebben dat ze van alles mankeren. Hypochondrie zou je kunnen zeggen. Het is af en toe angst die in het systeem van de maagd regeert. Wat wel handig is dat ze allerlei huis- tuin- en keukenmiddeltjes kennen om bepaalde kwalen en ongemakken te bestrijden.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Aanstaande donderdag beland je in een bepaalde relatie op een kritisch punt. Jullie staan min of meer op voet van oorlog. Daar komt nog eens bij dat jullie niet echt praten. Op vrijdag ben je erg chagrijnig omdat de dingen niet gaan zoals jij wilt. Volgende week dinsdag valt alles even stil.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Komende donderdag zou jij willen genieten maar valt er niet zoveel te genieten. Ga niet in een hoekje zitten mokken maar probeer er het beste van te maken. Zo zijn er genoeg vrienden en kennissen die graag met jou op willen trekken. Vanaf zaterdag ben jij eigenwijzer dan ooit.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Op donderdag is het beter om je meegaand op te stellen. Als jij je tegen zaken verzet kom je helemaal nergens! Volgende week maandag heb jij geniale invallen. Noteer ze om dat later uit te werken. Op woensdag ben je even de kluts kwijt. Je doet er dan beter aan om het stilzwijgen te behouden.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Vrijdag en zaterdag lopen jouw zaakjes niet goed. Daar kun jij op zaterdag erg ongeduldig van worden. Maar op zondag keert het tij en weet je met veel schwung én mazzel alles weer op gang te krijgen. Die wind mee is er ook op maandag en dinsdag. Op woensdag zit het echter weer tegen.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Aanstaande vrijdag wil jij bepaalde dingen té graag. Dat maakt jou min of meer verkrampt en dat helpt niet. Vanaf zaterdag gaat de planeet Venus in jouw sterrenbeeld lopen. Dat maakt jouw aanpak een stuk zachter en daardoor minder verkrampt. Op dinsdag kun je anderen helpen met jouw wijsheden.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Komende donderdag heb je de neiging om echt té kritisch te zijn. Met mildheid bereik je meer, maagd! Volgende week maandag kom jij met unieke oplossingen voor oude problemen. Je wordt geroemd om je vindingrijkheid! Op woensdag heb je even een soort black-out. Doe dan even niets.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Een relationele crisis op vrijdag kun je alleen maar bezweren door toch met de ander in gesprek te blijven. Er moet weer eens wat water bij de wijn! Vanaf aanstaande vrijdag worden jouw diplomatiek kwaliteiten sterker dan ooit. Vanaf zaterdag staat de planeet Venus goed voor weegschalen die daten.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Een motto van schorpioenen is: ‘Waarom makkelijk doen als het moeilijk kan’. Daarom is er op donderdag en vrijdag dan ook geen land met jou te bezeilen. Je woede-aanval op zaterdag maakt het er niet beter op. Volgende week dinsdag zit je op een dood punt. Maak even een pas op de plaats.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Op vrijdag ben jij even erg ontevreden. Je zaken lopen niet zoals jij het wilt. Maar aankomende zondag ben jij in een veel beter humeur. Dat is te merken aan je humor waar je zelf erg om moet lachen. Volgende week dinsdag ben jij een en al positiviteit. Daar help je anderen ook mee.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Jij hebt de komende week geen ‘grote’ zaken aan je hoofd. Dat is ook wel weer eens fijn. Maar daardoor worden ‘kleine’ dingen wel erg uitvergroot. Zo zijn er aankomende zaterdag mensen in jouw directe omgeving die in jouw ogen teveel aandacht vragen. Op maandag ben je erg opgeruimd.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Komende zaterdag ben jij erg gesloten. Voor de ander ben je een onneembare vesting! Maar op zondag kom jij heel anders uit de hoek. Je intuïtie werkt dan op volle toeren waardoor je anderen haarscherp aanvoelt. Op maandag kom jij met heel goede en zelfs baanbrekende ideeën aanzetten.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Komende vrijdag ben je een beetje down. Maar op zondag en maandag gaat het stukken beter met je. Volgende week dinsdag voel jij je echt gezien door anderen. Daardoor wordt je zelfvertrouwen versterkt. Op woensdag begrijp je iets voor geen meter. Je mag de ander best wel om uitleg vragen!