Afbeelding
Foto:

Rouwhuiskamer Tumulus tijdelijk op andere sfeervolle locatie

HUISSEN - Het karakteristieke pand van Tumulus Uitvaartbegeleiding aan de Weverstraat in het centrum van Huissen wordt verbouwd. Daarom is de Rouwhuiskamer van Tumulus tijdelijk verplaatst naar de vlakbij gelegen OLV ten Hemelopneming. Eigenaar Cunera Schaapveld heeft het mortuarium van deze Stadskerk een ware face-lift gegeven. Aan de achterkant van de kerk stapt u nu in een behaaglijk ingerichte Rouwhuiskamer. Daar kan een familie in alle rust en op eigen wijze afscheid nemen van een geliefde.


De dagen tussen overlijden en de uitvaart zijn hectisch. Er moet veel geregeld worden. Het is dan fijn als je geliefde in een ruimte is die als ‘thuis’ voelt; waar hij of zij liefdevol wordt verzorgd. Dat je erheen kunt gaan wanneer je maar wilt, want je hebt er de sleutel van. “En als het zonnetje ook nog door de prachtige kerkramen fonkelt, voel je je extra gesteund in je verdriet”, vertelt Cunera.

Tumulus is een begrafenisonderneming die u met een luisterend oor en oog voor detail begeleidt naar een betekenisvol, persoonlijk, warm afscheid. Bijzonder in de werkwijze is dat Cunera uw geliefde verzorgt, en samen met u de uitvaart vormgeeft. Ook organiseert ze alles wat bij de uitvaart komt kijken en let daarbij op alle persoonlijke wensen. Daarnaast heeft ze veel ervaring als spreekster op de uitvaart. In die droevige tijd zorgt zij voor rust en ruimte zodat u met aandacht afscheid kunt nemen.

Wilt u een kijkje komen nemen in de Rouwhuiskamer of meer weten? 026 3258440, info@tumulus.nl. Website: www.tumulus.nl.