Bewegen zonder inspanning?

Senioren boerengolf!

BEMMEL - Sinds het voorjaar van 2020 is het boerengolf bij De Minkhof gereed in een prachtige wei aan de dijk in Bemmel. Deze zou op 18 april geopend worden, maar corona gooide roet in het eten.


Nu zijn we zover dat De Minkhof weer geopend is en er boerengolf gespeeld kan worden. Vanaf maandag 31 augustus stelt De Minkhof het terrein open voor senioren van Lingewaard.

Boerengolven is bewegen zonder inspanning maar met veel ontspanning, dus veel lachen. Er is een mooi kort parcours van tien holes uitgezet in de wei rondom De Minkhof. "U kunt op twee openstellingsdagen van De Minkhof, de maandag en de woensdag boerengolven vanaf 10.00 tot 12.00 of van 13.30 tot 15.30 uur. U kunt zich aanmelden met minimaal twee personen en maximaal zes, twee teams van drie personen."

Aanmelden is een vereiste en wel bij Henk Lamers e-mail h.lamers24@gmail.com of bel: 0481 357185 tijdens de openingsuren van De Minkhof op maandag, woensdag of vrijdag. Meer informatie staat op de website van De Minkhof. De kosten zijn 4,50 euro per dagdeel. Voor het materiaal en koffie of thee wordt gezorgd.