Landgoed De Brouwketel. (foto: Mike Roelofs)
Landgoed De Brouwketel. (foto: Mike Roelofs)

3 Oever festival-expositie van Sjors Doedens en Bert Koerts

LINGEWAARD - Net als vorige jaren is De Brouwketel weer een locatie van het 3 Oever Festival. Dit is een kleinschalig festival, verspreid over een heel groot terrein, namelijk de hele ‘Gelderse Poort’. Het festivalgebied beslaat de gemeenten Zevenaar, Lingewaard en Berg en Dal.


Het gebied strekt zich uit van bijna Arnhem tot bijna Nijmegen tot bijna Doetinchem tot bijna Kleve in Duitsland. Het decor van het festival is het rivierengebied van de Rijn, de Waal en het Pannerdens Kanaal. Sjors zal zijn kunst presenteren in onze kelder, en in de boomgaard zal Bert Koerts zijn beelden ten toonstellen.

Op zaterdagavond is er een optreden van Eva Almagor (“…blues, roots en soul in een fraaie nieuwe combinatie.” -3voor12 Gelderland-), zij zal haar akoestische muziek ten gehoren brengen op deze patio.


Programma op de Brouwketel
Zaterdag 19 september 11:00 tot 17:00: open atelier route Sjors Doedens en Bert Koerts
Zaterdag 19 september 19:30 tot 21:00: Concert Eva Almagor
Zondag 20 september 11:00 tot 17:00: open atelier route Sjors Doedens en Bert Koerts
Zondag 19 september 15:30: Concert Wiel en Marijke

Tijdens dit weekend zijn er nog meer culturele activiteiten in de regio, het is heel leuk om rond te fietsen en wat verschillende locaties te bezoeken. Meer informatie over het festival staat op www.3oeverfestival.nl.