Geiten genieten van de zon. (foto: Wim Meijer)
Geiten genieten van de zon. (foto: Wim Meijer)

Lingewaard doet: Steun jij ook Dierenweide Slingerbos?

HUISSEN - Lingewaard Doet komt eraan en Dierenweide Slingerbos in Huissen doet mee! Met deze actie stimuleert de gemeente inwonersinitiatieven en krijgen inwoners de kans geld te doneren aan een project dat zij een warm hart toedragen. "Help je ons met het opknappen van onze weide?"


Rond 11 september valt bij alle Doornenburgers en Huissenaren een cheque op de deurmat van tien euro. Laat deze cheque niet verdwijnen in de oudpapierbak, maar help ons met het opknappen van de weide. Door jouw donatie kunnen wij verder met het verbeteren van de weide en de dierenverblijven, zodat de gemeente Lingewaard straks een gezellige ontmoetingsplek rijker is! Hoe meer steun wij krijgen, hoe sneller wij de deuren kunnen openen voor publiek.


"Hoe kun je doneren? App een foto van de code van de cheque naar 06 15458911 en wij doneren het bedrag voor jou. Ook ben je natuurlijk welkom op onze weide om de cheque af te geven of in de brievenbus te stoppen bij het hek. Als je het bedrag zelf wil inwisselen, dan kan dat op de site van Lingewaard Doet."


Weer Samen-Eten-Lunch

in Huissen


HUISSEN - Gezellig samen en vorkje prikken? Als je rekening houdt met de huidige coronamaatregelen, kan dit weer! SWL gaat weer proefdraaien met een Samen Eten-lunch in Huissen.


De lunches vinden plaats op woensdag 9 (al vol), 16 en 23 september vanaf 12.00 uur tot 14.00 uur in de kantine van RKHVV, Blauwenburcht 1 Huissen.

Er is plek voor maximaal negen personen op 1,5 meter afstand van elkaar. Dus meld je snel telefonisch aan bij het Meldpunt SWL 088 2552555 vóór dinsdag 15 september. Het meldpunt is bereikbaar van maandag tot donderdag tussen 10.00 en16.00 uur.

Iedereen krijgt een vaste zitplaats. Kosten inclusief koffie en thee 2,50 euro. Graag gepast betalen. Geen aanmeldingen per mail of voicemail. Mocht het volgeboekt zijn, dan kun je je aanmelden voor de week erop.


Vrouwenvereniging Angeren


ANGEREN - Dinsdagavond 15 september is om 20.00 uur de openingsavond van de Vrouwenvereniging Angeren in de grote zaal van het dorpshuis.


"We gaan er een leuke gezellige avond van maken,en even bijpraten. Natuurlijk met in achtneming van de coronaregels", aldus Greet, Lidy, Celia, Ger en Ans (het bestuur).