Herstart Repair Café Lingewaard

BEMMEL - "Hebt u thuis nog een huishoudelijk apparaat dat gerepareerd moet worden? Of misschien een kledingstuk dat stuk is, en dat u zelf niet goed kunt repareren? Dan is er goed nieuws!


SWL herstart namelijk in Bemmel het Repair Café op zaterdag 12 september van 10.00 tot 16.00 uur. Let op: wij werken uitsluitend op afspraak! Geen vrije inloop mogelijk.


In het Repair Café kan iedereen zijn of haar kapotte spullen laten nakijken door een team van handige vrijwilligers. Zij zijn bekwaam in het uitvoeren van kleine reparaties, maar geven daarnaast ook advies als een eenvoudige oplossing niet mogelijk is. En dit allemaal voor alleen de materiaalkosten en een vrijwillige bijdrage voor het verrichte werk.

                                                        

Het Repair Café is voornamelijk bedoeld voor het herstellen van klein tot middelgroot huishoudelijk materiaal zoals stofzuigers, koffiezetapparaten, broodroosters, lampjes en föhns maar daarnaast draaien onze vrijwilligers ook voor speelgoed en servies en dergelijke hun hand niet om. "We vragen wel om de apparatuur voordat je het meebrengt schoon te maken en het naaigoed te wassen!"

Zaterdag 12 september van 10.00 tot 16.00 uur, Cuperstraat 9 Bemmel. Reparatie aanmelden via Meldpunt SWL 088 2552555. Aanmelding alleen op vrijdagochtend 11 september tussen 10.00 en 12.00 uur.