Afbeelding
Foto:

Zelfscannen bij

Albert Heijn Gendt

GENDT – Op woensdag 9 september is het zover! Na een kleine verbouwing in de winkel, biedt Albert Heijn Gendt haar klanten een nieuwe manier van boodschappen doen aan.


Naast het afrekenen bij de reguliere kassa is het op dit moment al mogelijk om af te rekenen met Scan&Go of zelf de boodschappen te scannen met de mobiele telefoon. Vanaf woensdag 9 september hebben de klanten ook de mogelijkheid om af te rekenen door middel van de nieuwe handscanners.

Supermarktmanager Mark Holland is trots dat het eindelijk zover is: “Helaas heeft het in verband met corona even geduurd, maar ik ben heel blij dat ik deze service onze klanten kan aanbieden.” Zelfscannen met een handterminal is een toevoeging op de bestaande manier van boodschappen doen. “Wat je ook kiest, je doet je boodschappen veilig, makkelijk en overzichtelijk.”

Boodschappen doen met gebruik van de handscanners biedt verschillende voordelen. De klant kan direct de boodschappen inpakken, het totaalbedrag en de korting zijn altijd zichtbaar en de klant is snel klaar met afrekenen.