Van 11 t/m 17 september

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS MAAGD. We gaan nog iets dieper in op de maagd en gezondheid. De meest gevoelige plek bij de maagd is het spijsverteringsstelsel. En dan met name de darmen. Zo kunnen ze slecht tegen sterk gekruid voedsel. Verstopping of diaree ligt vaak op de loer. Ze kunnen ook gemakkelijk allergieën oplopen. Eczeem is ook iets waar de maagden vaak last van hebben.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Op vrijdag sluit jij de (werk)week af met een goed gevoel. Je kon de laatste dagen goed je ei kwijt. Op zondag kun jij even heftig op de ander reageren. Maar zoals altijd is dat slechts van korte duur. Volgende week maandag krijg je de kans om het voortouw te nemen én de lakens uit te delen.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Tot en met zondag is het heel rustig in jouw leven. En daar hou je wel van. Gewoon lekker voortkabbelen! Volgende week maandag heb jij om de haverklap zin in iets lekkers. Dat mag toch!? Op dinsdag schrik jij ergens heel erg van. Dat brengt je helemaal uit evenwicht. Niet prettig!

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Komende donderdag vindt vrijwel iedereen in jouw directe omgeving dat je warpraat uitslaat. Op zaterdag krijg jij te maken met ‘storing’. Of jij stoort de ander, of de ander stoort jou. Het kan ook te maken hebben met een ‘technische’ storing met een of ander apparaat. Jij raakt helemaal uit je hum.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Op donderdag ben jij eventjes de weg kwijt. Maar op vrijdag vind je die al snel terug. Aanstaande zaterdag is het goed om op je intuïtie te vertrouwen. Volgende week vrijdag ben je in een gulle bui. Maar geef geen dingen weg die je zelf hard nodig hebt! Op dinsdag maak je snelle vorderingen.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Aanstaande vrijdag sta je voor een keuze. Of je kiest voor je eigen belangen, of je kiest voor die van de zwakkeren onder ons. Je kunt nu geen twee heren dienen! Volgende week maandag en dinsdag voel jij je enorm krachtig. Een goed moment om bepaalde zaken er min of meer door te drukken.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Komende donderdag zit jij ineens midden in de chaos. Nou ben jij wel ergere dingen gewend, maar nu heb je daar even geen adequaat antwoord op. Op zaterdag heb jij dringend hulp nodig. Misschien van vrienden, maar het kan ook zijn dat je bepaalde gereedschappen mist. Je wordt er nerveus van!

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Tot zondag is het erg stil in jouw bestaan. Geen vuiltje aan de lucht. Toch zou je willen dat er meer te doen zou zijn. Probeer ook een beetje te genieten van deze oase van rust! Volgende week dinsdag breekt de hel namelijk los. Of jij of iemand anders bevindt zich in een relationele crisis. Werk aan de winkel!

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Aanstaande vrijdag ben jij opgewekt. Maar op zondag juist erg chagrijnig. Er speelt van alles in jouw hoofd (en in jouw hart). Op maandag besluit jij dat je tot actie over moet gaan. Dat doe je met de moed der wanhoop! Op dinsdag kun je het ‘slagveld’ goed overzien en ben jij erg tevreden.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Normaal gesproken heb jij overal een duidelijke mening over. Maar aanstaande zaterdag even niet. Je twijfelt over van alles en zo onzeker hebben wij jou nog niet eerder meegemaakt. Gelukkig maak jij op zondag een kentering ten goede mee. Vanaf dat moment kan alles alleen maar beter gaan.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Tot en met zaterdag heb jij absoluut niets om je druk over te maken. Of is dat nu juist een probleem? Je hebt te weinig om handen. Aanstaande zondag wordt je geconfronteerd met iemand die nogal emotioneel is. Loop je daarvan weg of geef je hem of haar de kans om uit te huilen? Aan jou de keuze.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Aanstaande zaterdag probeer je iets uit te leggen maar doe jij dit op een soort hink-stap-sprong manier. Niemand die er ook maar een touw aan vast kan knopen. Dat leidt tot veel verwarring. Volgende week dinsdag vind jij iemand écht te claimerig gedrag vertonen. Daar heb jij een hekel aan.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Komende donderdag spreek jij echt in raadsels. Niemand die dat kan volgen. Op de vele vragen die men heeft heb jij geen antwoorden. En dat maakt je op vrijdag erg onzeker. Het liefste duik je dan even onder. Wat let jou om dat te doen? Als het te heet onder je voeten wordt mag jij duiken!