Afbeelding
Foto:

'Het is meer dan alleen zakelijk'

HUISSEN - Het huidige woningtekort in Nederland blijft voorlopig nog een aanzienlijk probleem. Het schaarse aanbod kan verontrustend zijn voor kopers. Arns & de Leeuw Makelaars adviseert: laat je niet opjagen, maar neem de tijd en geef je gevoel de ruimte.


Tanja ontmoette Johan de Leeuw tijdens een eerste bezichtiging. “Hij nam de tijd voor mij, ging opzoek naar mijn wensen en juist datgeen wat mij enthousiast maakte.” De markt staat onder druk, maar laat je daarom juist niet overdonderen om snel te willen schakelen. Zorg ervoor dat je je niet gek laat maken, raadt Tanja aan. “Johan verplichtte mij eigenlijk om te gaan landen en de rust te pakken, maar hij gaf ook eerlijk aan wanneer ik bij een bepaalde woning misschien iets sneller moest schakelen."


”Tijdens de bezichtigingen is het belangrijk om een goed gevoel te krijgen bij een woning, het moet tenslotte een plek worden waar je gelukkig kunt zijn. “Typisch voor Johan is dat hij zegt: ‘ga maar zitten, neem even de tijd, voel even en praat eens met me’. Omdat hij daar rust in bouwde, kreeg ik meteen een veilig en vertrouwd gevoel."

Daarnaast is het financiële plaatje voor velen onverstaanbare taal, maar 'de superclub bij Van de Ree & Partners' kan je daarbij ondersteunen. “Ad Albers kan ik echt aanbevelen, hij heeft talent en kan het zo uitleggen dat je het ook snapt. Het contact was altijd laagdrempelig en heel correct."

Tip van Tanja: ga opzoek naar een makelaar of hypotheekadviseur waarbij je een veilig en vertrouwen gevoel krijgt.

Arns & de Leeuw Makelaars, Langestraat 18, Huissen (026 3258210). Van de Ree & Partners Financiële Diensten, Karstraat 59-D, Huissen (026 3275888).