Trainer Dorien. (foto: Dochter van Dorien)
Trainer Dorien. (foto: Dochter van Dorien) dochter

Powerwalk kan nu ook in Huissen

HUISSEN - Powerwalk is lopen in een up-tempo in de buitenlucht. Je beweegt je armen actief mee en combineert het powerwalk met intervaltraining en spierversterkende oefeningen. Een complete work-out die je conditie verbetert!


Door samen met anderen te lopen motiveer je elkaar en daag je elkaar uit. Powerwalk is Fit & Fun. "Wil jij graag bewegen in de buitenlucht, energie krijgen, calorieën verbranden, fitter voelen en een uurtje voor jezelf hebben dan is powerwalk de sport voor jou!"

Ik ben Dorien en vanaf september geef ik op de maandagavond en woensdagmorgen powerwalk in Huissen. Zelf krijg ik van powerwalk super veel energie. Durf jij de uitdaging met mij aan te gaan wat powerwalk voor jou kan betekenen? Meld je aan voor een gratis proefles! Stuur een bericht naar info@powerwalkhuissen.nl of bel 06 26838219."

Trainingsdagen: maandag 19:15 uur en woensdag 9:00 uur. Startlocatie: Brink Huissen. Tarieven: 10 rittenkaart 55 euro en uiteraard is de proefles gratis. FB Insta @powerwalkhuissen.