Van 24 t/m 30 september

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS WEEGSCHAAL. De weegschaal houdt van evenwicht en vrede. Hun gevoel voor evenwicht geeft ze een goed gevoel voor (kleuren-) combinaties en inrichting. Ze bewaren en bewaken graag de lieve vrede. Daarbij zijn ze uitermate diplomatiek in het dichter bij elkaar brengen van (strijdende) partijen. Meestal zijn ze heel zachtaardig en lief, maar als het moet kunnen ze ook heel direct zijn.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Aanstaande donderdag twijfel jij tussen vechten of praten. Ga in ieder geval niet vechtpraten! Na een heel kalm weekend maak jij rondom volgende week dinsdag mee dat jij en de ander het heel goed met elkaar kunnen vinden. Maar toch voel jij je op de een of andere manier erg geremd. Dat is niet leuk!

STIER van 21 april t/m 21 mei
Zaterdag baal jij want je voelt je niet echt bevredigd. Op zondag heb jij min of meer een geluksdag. Je ziet alles helemaal zitten! Op maandag worstel jij met een materieel (en misschien wel financieel) probleem. Doe geen domme dingen. Op dinsdag kom jij dichter bij de ander en zie je overeenkomsten.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Je voelt je aanstaande donderdag iets teveel aangevallen. Laat je niet in de verdediging drukken maar probeer alle emoties los te laten. Vrienden kunnen je helpen om objectiever naar de kwestie die dan speelt te kijken. Vanaf zondag gaat jouw planeet Mercurius in schorpioen lopen. Dat maakt alles intenser.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Aanstaande vrijdag doe jij dingen waar je eerder als een berg tegenop zag. “Het begin vreest waar het einde om lacht”, om een weekmotto van iemand anders te citeren. In het weekend loopt de communicatie ronduit slecht. Volgende week woensdag is een dag om binnen te blijven!

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Op donderdag lopen de dingen niet zoals jij wenst. Dat maakt jou een tikje chagrijnig. Tijdens het komende weekend is jouw bui gelukkig veel beter. Het lukt je om op een heel creatieve manier de groepsbelangen te dienen en toch oog te houden voor jouw persoonlijke belangen. Heel knap!

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Aanstaande donderdag twijfel jij of je een bepaalde klus heel voorzichtig aan moet pakken of dat je wat steviger te werk moet gaan. Misschien is er een gulden middenweg? Vanaf zondag loopt jouw planeet Mercurius in het teken schorpioen. Dat geeft jou de komende tijd grote uitdagingen.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Komende zaterdag ervaar jij iemands gedrag als té opdringerig. Daar ben je niet van gediend en dat laat je overduidelijk merken! Op zondag ben jij tegenover iemand anders juist heel uitnodigend. Op maandag speelt een oud probleem op. Op dinsdag los jij dit op een vriendelijke manier op.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Tot en met aanstaande zaterdag gaan jouw emoties alle kanten op. Heel intens, maar daar hou je wel van. Maar vanaf zondag gaat de frivole planeet Mercurius in jouw sterrenbeeld lopen. Dat maakt het leven een stuk luchtiger dan normaal. Je bent zelfs in staat om over allerlei intense zaken te communiceren.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Vrijdag ben jij in een ronduit optimistische stemming. Je gaat dan ook een leuk weekend tegemoet! Tijdens dat komende weekend staan de planeten heel goed voor ‘de liefde’. Heb je al een partner, besteed dan ruim aandacht aan die persoon. Niet gebonden? Dan is het nu tijd om te daten!

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Vrijdag is een goede dag om bepaalde zaken af te ronden. Dan kun je met een goed gevoel het weekend ingaan. Na het weekend stuit je op maandag op een financieel probleem. Het is beter om dat varkentje later te wassen. Op dinsdag moet je vol aan de bak. Maar daar heb jij wel zin in.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Tijdens het komende weekend word jij min of meer de spil in een bepaalde groep. Iedereen wacht geduldig af hoe jij bepaalde zaken gaat regelen. Na het weekend spelen er relationele beslommeringen die je liever voor je uit zou schuiven. Toch kun je beter nu de koe bij de horens pakken.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Vrijdag wordt een gezellige dag. Er kan af en toe zelfs een lachje bij jou af! Het komende weekend tel jij je zegeningen. Daardoor geniet jij volop van het leven. En je deelt je geluk graag met anderen. Volgende week woensdag is weer eens zo’n hypergevoelige dag. Je weet wat je te doen staat; duiken!