Op pad door Park Lingezegen. (foto: Toon Hendriksen)
Op pad door Park Lingezegen. (foto: Toon Hendriksen)

deBol weer op pad

BEMMEL - Bij deBol is het puur genieten weer begonnen! deBol gaat weer op pad, helaas nog wel met een maximale aantal van 25 wandelaars, maar het is ontzettend fijn dat we weer een mooie tocht kunnen maken.


Op 16 september werd er bij de parkeerplaats aan de eerste Weteringsewal gestart voor een prachtige route door Park Lingezegen. Tijdens de koffiepauze bij Landerij de Park werd er op afstand genoten op het terras in een heerlijke nazomer zonnetje!

deBol gaat voorlopig drie keer in de maand op pad, in oktober op 14, 21 en 28 oktober. Wie mee wilt wandelen moet zich vooraf opgeven (06 54975063 / 22540214), men krijgt dan twee dagen voor vertrek per mail bericht, want 25 = 25 deelnemers per tocht.


Clubsupportactie

Ook deBol doet mee met de Rabobank Clubsupport actie, die dit jaar in oktober plaats zal vinden. Rekeninghouders, die lid zijn van de Rabobank, kunnen stemmen op een club die zij een warm hart toedragen en het bestuur van deBol hoopt natuurlijk dat zij weer heel veel stemmen krijgen, daarom zullen zij op 1 en 3 oktober in het centrum van Bemmel aanwezig zijn om een klein presentje aan te bieden aan iedereen die op stichting deBol wil gaan stemmen!

"Ook al staan de activiteiten nu op een laag pitje, we staan te trappelen om er weer voluit voor te gaan en kunnen een financieel zetje in de rug nog steeds heel erg goed gebruiken! Informatie staat op www.debolbemmel.nl."