Afbeelding
Foto:

Mortuarium OLV ten Hemelopneming ingericht als warme familie-rouwhuiskamer

HUISSEN - In de emotionele en hectische week van een afscheid biedt een thuisgevoel houvast, warmte en steun. De Rouwhuiskamer van Tumulus Uitvaart geeft dit thuisgevoel. Omdat de Rouwhuiskamer in de Weverstraat/Langestraat nu ingrijpend verbouwd wordt, is deze tijdelijk gevestigd in het mortuarium van de grote stadskerk in het centrum van Huissen.


Ondertussen vordert de verbouwing van het kenmerkend pand aan de Weverstraat in rap tempo. Eigenaar Cunera Schaapveld: “Net als in mijn huidige locatie, kan ik straks ook weer aan de Weverstraat families ondersteunen om het levensboek van hun dierbare zachtjes dicht te doen in een behaaglijk huiselijke omgeving. Dat huiselijke gevoel is er altijd geweest, ik voeg daar nu ruimte en elegantie aan toe.”

Ook de tijdelijke huiskamer heeft een fijne zithoek, een ronde tafel, gezellige lampen, kleurrijke schilderijen en een aparte kamer waar uw dierbare vredig ligt. Met de sleutel van de Rouwhuiskamer in de hand heeft u, wanneer u maar wilt, toegang tot de kamer en uw overleden dierbare. Er is voldoende ruimte voor een (corona-proof) openbare afscheidsbijeenkomst. Ook als u de hulp krijgt van een andere begrafenisondernemer, bent u welkom om gebruik te maken van de fijne, rustige en royale huiskamer. Vraagt u er gerust naar bij diegene die de uitvaart van uw dierbare verzorgt. Of belt u met Tumulus: 026 3258440. Op de site www.tumulus.nl staat een filmpje van de huidige Rouwhuiskamer.