Start jeugdcompetitie Hutaf

HUISSEN - De competitie is weer gestart voor de jeugdspelers van Hutaf op zaterdag 19 september. Hutaf 4, Hutaf 5 & Hutaf 6 hebben deze eerste wedstrijden weten om te zetten in winst!


Hutaf 1 verloor in de landelijk A competitie helaas hun eerste wedstrijd met 4-6 tegen het sterke TOGB 1. Hutaf kwam gelijk 3-0 voor door het opdagen van maar 2 spelers van de tegenstanders. Na wat spannende wedstrijden met wisselvallig niveau wist alleen Anne met een mooie partij een punt te pakken! Hutaf 2 kwam niet goed uit de startblokken en moest helaas in de hoofdklasse een 10-0 nederlaag incasseren tegen SKF 2.

Hutaf 5 en Hutaf 6 komen beiden uit in de 4e klasse en hebben hun eerste wedstrijd gewonnen. Hutaf 5 zelfs met de maximale score; 0-10 tegen De Kroon 1. Bradley, Sem en Sascha hebben al hun partijen in winst weten af te sluiten. De jongens van Hutaf 6 wisten tegen Odion 2 een mooie 4-6 overwinning te behalen. Pim en Thijmen wisten beide partijen te winnen en Juul en Jesse voegden beiden nog één winstpartij daaraan toe!

Hutaf 4 speelt dit seizoen in de 3e klasse en heeft de eerste wedstrijd gewonnen met 6-4 tegen TIAN 1. Sem kon als invaller nog een keer zijn kwaliteiten laten zien in een hogere klasse. Isabel en Sem hebben allebei twee wedstrijden gewonnen en de laatste twee punten kwamen van het dubbelspel van Nina/Sem en Nina/Isabel.

Lijkt het jou leuk om te tafeltennissen? Kom dan vier keer gratis meekijken bij een training van Hutaf. Dat kan op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur aan de Koelhuisstraat 3 in Huissen.