Participatiepunt Gendt staat weer klaar

GENDT - Participatiepunt Gendt is verhuisd naar Woonstichting Gendt aan de Dorpstraat 48. Hier houdt het sinds begin september het wekelijkse spreekuur op de woensdagochtend van 10.00-12.30 uur.


"Vanwege corona kunt u alleen bij ons terecht na een telefonische afspraak. Hiervoor kunt u bellen van maandag tot en met woensdagochtend van 10.00-12.00 uur, telefoon: 06 82468221.

U kunt als vanouds bij ons terecht met vragen over zorg en welzijn, over allerlei vrijwilligerswerk, voor hulp bij invulling van formulieren en/of moeilijke brieven. Voor aanmeldingen voor de wandelgroep op de dinsdagmiddag, of de creaochtenden op de eerste woensdag van de maand. Voor informatie over het rijden van de Wielewaal of voor aanmelding als nieuwe chauffeur hiervoor. Soms is er een klusje dat u moeilijk zelf kunt doen, ook hiervoor mag u ons bellen.

Kortom, we zijn weer volop aan het werk en zullen ook op deze nieuwe werkplek proberen voor al uw vragen een antwoord te vinden. Dus bel gerust! Ons team staat voor uw klaar: Els, Tine, Marjo, Els en Henny."