De Minkhof. (foto: Ria Niënhaus)
De Minkhof. (foto: Ria Niënhaus) Ria Niënhaus

De Minkhof en de Rabo-actie

BEMMEL - De voormalige Rabo clubkas Campagne is vervangen door de Rabo ClubSupport.


Stichting De Minkhof doet ook dit jaar mee met de Rabo ClubSupport actie. "Als u lid bent van de Rabo dan kunt u vanaf 5 oktober tot en met 24 oktober uw stem uitbrengen op ons. In totaal kunt u vijf stemmen uitbrengen, hiervan kunnen er twee uitgebracht worden op één vereniging. De overige drie stemmen kunt u dan uitbrengen op andere verenigingen."


"Ons doel: In de timmerwerkplaats van De Minkhof wordt tijdens de machinale houtbewerking onder begeleiding van vrijwilligers door de deelnemers veel met machines gewerkt. Hierbij komt veel stof vrij. Hiertoe dient een stofafzuiging gerealiseerd te worden, zowel in de ruimte als gekoppeld aan de apparaten. Dit om onze deelnemers tegen de vrijkomende stof te beschermen.Bent u benieuwd naar de producten van de timmerwerkplaats neem dan een kijkje op onze website minkhof.nl

Natuurlijk kunt u ook een kijkje komen nemen op een van de openingstijden van de werkplaats, maandagochtend, woensdagmiddag, vrijdagochtend. Graag vooraf melden. Het telefoonnummer van De Minkhof is: 0481 357185."