Zonnebloem Gendt ook

deelnemer Rabo Clubsupport

GENDT - Zonnebloem Gendt doet ook dit jaar mee met de Rabo Clubsupportactie van Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe.


"Wij willen het geld gaan besteden voor een extraatje voor onze gasten, die in deze corona-tijd het zonder onze activiteiten moeten stellen. We kunnen hen alleen door een telefoontje of een attentie door de brievenbus, een bezoekje laten weten dan we hen niet vergeten. Dus stem op De Zonnebloem afdeling Gendt Stemmen kan van maandag 5 - zondag 25 oktober."

Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe steunt verenigingen in Lingewaard en Overbetuwe en Maas en Waal. Hiervoor stelt De Rabobank een bedrag van 150.000 euro beschikbaar. De leden van de bank bepalen hoe dit geld verdeeld wordt.

Ieder Rabobanklid mag tussen maandag 5 oktober tot en met zondag 25 oktober in totaal vijf stemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete clubs. Elke stem is geld waard. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe meer geld dit oplevert. "Dit geld besteden wij aan een extraatje voor onze gasten van de Zonnebloem Gendt."

Raboleden kunnen van 5 t/m 25 oktober stemmen op hun favoriete vereniging of stichting via de Rabo App of Rabo Internetbankieren. Alleen leden van de Rabobank mogen stemmen. "Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Ben je nog geen lid, maar wel klant vraag dan het lidmaatschap gratis aan.

Lid worden kan via de site van de Rabobank. Vraag dit ook bij familieleden en vrienden, en laat ze lid worden en natuurlijk straks stemmen op vereniging de Zonnebloem Gendt."