Huize Doornik. (foto: HKB)
Huize Doornik. (foto: HKB) foto HKB

Rabo ClubSupport:

Stem op HKB

LINGEWAARD - De Historische Kring Bemmel, Haalderen en Ressen houdt zich bezig met de geschiedenis van het Kringgebied.


"Drie keer per jaar geven we het Kringblad uit met veel historische items en herinneringen. We organiseren lezingen over historisch interessante onderwerpen en maken excursies. De Kring draait op vrijwilligers die zich allemaal inzetten om Bemmel, Haalderen en Ressen op de historische kaart te zetten.

Een historische kring gaat ook mee met de tijd. We zijn druk bezig met het digitaliseren van foto’s, voorwerpen en interessante informatie om te zorgen dat de geschiedenis wordt vastgelegd en er niets verloren gaat.

Ook dit jaar doen we weer mee met het initiatief van de Rabobank. Met een nieuwe naam: Rabo ClubSupport, maar net als andere jaren kan ieder lid van de Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe stemmen op zijn of haar favoriete clubs. Dit kan van 5 tot en met 25 oktober.

Steun de Historische Kring Bemmel, Haalderen en Ressen! Elke stem is geld waard! Dus hoe meer stemmen de HKB krijgt, hoe meer geld dit oplevert en hoe meer geschiedenis kan worden vastgelegd. Je ontvangt van de Rabobank tijdig bericht met uitleg over de stemprocedure.

Geef uw stem aan de HKB. Want wat vandaag gebeurt, is morgen geschiedenis."