Van 1 t/m 7 oktober

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS WEEGSCHAAL. Weegschalen houden zich qua beroep bezig met verfijnen en mooier maken. Hun smaak helpt ze om de juiste kleurencombinaties te kiezen. Vandaar dat ze vaak in de modebranche te vinden zijn. Binnenhuisarchitectuur ligt ze ook. Vanwege hun neiging tot verbinden zijn ze ook matchmakers in de liefde. Soms kiezen ze voor een artistiek beroep.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Nu we in de weegschaalperiode beland zijn, is het voor de ram, die écht een solist is, moeilijk te verteren dat alles nu samen moet. Daar kunnen ze echt kriegel van worden. Dat merk je vooral op zaterdag. Je kunt dan zelfs uit je vel springen vanwege dat opgelegde ‘alles samen’. Hou je in, ram!

STIER van 21 april t/m 21 mei
Aanstaande donderdag wordt aan al je wensen voldaan! Dat is nog eens echt genieten. Vanaf vrijdag loopt jouw planeet Venus in het teken maagd. Dat betekent dat de komende tijd de nadruk op werk ligt. Op zondag bepaal jij wat jouw prioriteiten hierin zijn. Maandag heb je de neiging om teveel uit te geven.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Aanstaande donderdag ben jij erg ‘in de bonen’. Je vergeet van alles en je loopt het gevaar dat je dubbele afspraken maakt op hetzelfde tijdstip. Komende zaterdag heb jij hele goede adviezen. Misschien gaan die ook voor jezelf op! Volgende week woensdag maak je iets ingewikkelder dan nodig is.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
De volle maan op donderdag maakt je erg onrustig. Op vrijdag en zaterdag krijg je te maken met innerlijke conflicten. Maar op zaterdag zet je een belangrijke stap voorwaarts door een knoop door te hakken. Zondag spring jij van de hak op de tak. Maandag loopt alles wat je onder handen neemt gesmeerd.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Aanstaande donderdag twijfel je heel sterk. Daarom kom je dan niet tot een beslissing terwijl die er wel komen moet. Komende zaterdag voel jij je in de wielen gereden door de groepsdruk. Normaal ben jij daar niet gevoelig voor, maar dan brengt het je wel van je stuk. Woensdag loopt alles op rolletjes.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Aanstaande donderdag is de chaos om je heen groot. Te groot zelfs voor jou. Vanaf vrijdag gaat de planeet Venus in jouw sterrenbeeld lopen. Dat geeft gedurende enkele weken kleine voordeeltjes op sociaal en materieel vlak. Dat merk je meteen op zaterdag, want dan gaan allerlei ‘deuren’ voor jou open.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Komende donderdag doe je één stap verder in een bepaalde relatie. Eng maar ook positief spannend! Vanaf vrijdag loopt jouw planeet Venus in het teken maagd. Dat betekent dat je de komende weken kritischer bent dan normaal. Lang niet alles kan dan in jouw ogen door de beugel.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Aanstaande donderdag ben jij heel vriendelijk tegen iedereen en sta jij open voor een verbintenis. Wat voor een dat ook mogen zijn. Zondag reageer jij op een opmerking alsof je gestoken bent door een wesp. Je mag je woede uiten, schorpioen! Zondag is er een ommekeer ten goede in een bepaald proces.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Vrijdag ben jij een beetje nukkig. Maar op zaterdag klaart jouw humeur helemaal op. Je hebt in ieder geval weer praatjes voor tien en je strooit jouw humor vrijelijk rond. Probeer dit vast te houden, schutter! Volgende week maandag ben jij iets té populair. Je krijgt het er heel benauwd van.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Aanstaande zaterdag ben jij wat gesloten en stilletjes. Je hebt dan ook wat te ‘verteren’ over de afgelopen week. Maar op zondag bloei jij helemaal op. Waarschijnlijk komt dat door het goede gezelschap waarin je dan verkeert. Dit goede humeur werkt gelukkig op maandag door.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Komende vrijdag laat jij je een beetje meeslepen door ‘de groep’. Je bent daardoor jezelf even kwijt. Komende zondag ben jij heel vrolijk en blij, maar je kunt ook onverwachts uit de hoek komen. Dat ben jij nu eenmaal! Volgende week woensdag maken je hersenen overuren maar kom jij ergens niet uit.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Donderdag spreek jij echt wartaal. Dat komt omdat je bepaalde zaken niet echt goed doordenkt. Ga er rustig voor zitten, vissen! Op zaterdag heb jij alles wel op een rijtje en kun je zelfs ingewikkelde zaken heel helder verwoorden. Volgende week maandag heb jij iets teveel mensen om je heen.