Afbeelding
Foto:

Bouw Vleumingen-West Gendt start eind 2020

Laatste rijwoningen beschikbaar!

GENDT - Aan de groene rand van Gendt komt de prachtige wijk Vleumingen-West. De bouw van fase 1 en 2 van deze nieuwe Gendtse parel start al eind dit jaar en de belangstelling is enorm!


Een groot deel van de in totaal 58 vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, hoek- en rijwoningen en patiowoningen is dan ook al verkocht. Er is echter nog een aantal rijwoningen beschikbaar. Reageer dus nu en profiteer van de snelle start van de bouw!


Hier wil je wonen

Vleumingen-West biedt alles wat je op woongebied kunt wensen. De wijk is bijzonder ruim en groen opgezet. Een oase van rust, ruimte en privacy, met groene hagen en knusse hofjes. Waar kinderen lekker buiten kunnen spelen en buren elkaar ontmoeten. Vanuit je voordeur ben je in een oogwenk in de natuurrijke omgeving van Gendt. En je hebt de uitstekende voorzieningen en scholen van het gezellige dorp om de hoek. De speelse variatie aan zeer ruime woningen in een fraaie, karakteristieke stijl maakt de wijk helemaal af. De gasloze woningen zijn duurzaam, toekomstgericht en van alle gemakken voorzien. Bovendien kunnen ze naar jouw eigen wens worden ingedeeld en uitgebreid met diverse opties. Zo geef je jezelf precies de woning die bij jou past. Kortom, Vleumingen-West is dé plek waar je wilt wonen.


Neem contact op

Mis je kans dus niet en kijk op www.vleumingen-west.nl welke woningen nog voor je beschikbaar zijn. Onze makelaars geven je ook graag persoonlijk meer verkoopinformatie. Neem daarvoor contact met ze op makelaar Klarenbeek Vastgoed tel 0481-483 122 of Guijt Makelaardij 0481-427 777 en word een van de gelukkige bewoners van deze nieuwe droomlocatie in Gendt!