Jubileumactiviteiten gaan niet door. (foto: Simone Harmsen)
Jubileumactiviteiten gaan niet door. (foto: Simone Harmsen) Simone Harmsen

Jubileumactiviteiten bij

Dorpshuis Angeren vervallen

ANGEREN - Dorpshuis Angeren bestaat op 21 november 50 jaar. Het hele jaar door stonden activiteiten gepland om dit te vieren.


Het jubileumjaar startte goed met het Valentijnsbal, waarbij volop gedanst werd op de muziek van Flashback. Echter toen deed corona zijn intrede en werd de wereld anders, met als gevolg dat de geplande activiteiten niet meer konden doorgaan. Inmiddels is besloten dat ook de op 21 november geplande feestdag voor alle gebruikers van het dorpshuis en alle inwoners van Angeren geen doorgang vindt. We vinden het ontzettend jammer deze beslissing te moeten nemen.

Maar gelukkig is ook positief nieuws te melden. Deze zomer is het dorpshuis voor het eerst tijdens de zomervakantie open geweest. Veel verenigingen hebben lekker doorgesport en muziek gemaakt deze zomer. En inmiddels zijn vrijwel alle activiteiten weer opgestart, alles natuurlijk corona-proof.

Dus wil je ook weer eens het huis uit, een ontspannen activiteit doen die bij je past? Kom dan eens langs in het Dorpshuis en laat je door de dorpshuismedewerker informeren over de mogelijkheden. Je kunt kiezen uit onder andere dansen, theater, muziek, tafeltennis, dynamic tennis, volleybal, judo, badminton of cultuur en ontmoeting zoals de Historische Kring Angeren of Sasa. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden!

Ook voor corona-proof vergaderingen en andere bijeenkomsten bieden wij geschikte ruimten aan. Hier hebben we de afgelopen maanden veel ervaring mee opgedaan en we zijn in staat om ook met de corona-regels de omgeving voor een prettige bijeenkomst te creƫren. Op www.dorpshuisangeren.nl staat alle informatie.